Kafa açma diye şarkı varmış hem de 1 değil 2 tane. O an farkettim.Hahaha. Sami mi dinliyorsun![]()
Kafa açma diye şarkı varmış hem de 1 değil 2 tane. O an farkettim.Hahaha. Sami mi dinliyorsun![]()
Sadece aptallar 6 saatten fazla uyur Şafakçığım. Günaydın.
Bütün yetişen çocuk ve gençlerimizi aptal yaptın bu mesajın ile. Tebrikler.Sadece aptallar 6 saatten fazla uyur Şafakçığım. Günaydın.
Gazla felan 3-4 maclik seri yaparlar. Ondan sonra yine cokus
Evetmi diyecekdi?Emre Bol: "Ali Koç, Ersun Yanal'a 'Trabzonspor - Bursaspor maçında şike oldu mu?' ve 'Oğlun hala menajerlik yapıyor mu?' sorularını sormuş. İkisi için de 'Hayır' cevabını almış." (A Spor)
Ersun kotu kisilikte biri degil aykut gibi
Tabi fb de oldugu icin basarisiz olsun isteriz ama bence turk futbola katkisi olabilecek bir adam ve sadece fb li ya da fb de diye cok alay edilmesini anlamam mumkun degil
Basarili olamaz umarim ama bunu fb basarili olmasin diye diliyorum yoksa ersun kimseye bir yamugu olmus biri degil , hatirlamiyorum
Ersun kotu kisilikte biri degil aykut gibi
Tabi fb de oldugu icin basarisiz olsun isteriz ama bence turk futbola katkisi olabilecek bir adam ve sadece fb li ya da fb de diye cok alay edilmesini anlamam mumkun degil
Basarili olamaz umarim ama bunu fb basarili olmasin diye diliyorum yoksa ersun kimseye bir yamugu olmus biri degil , hatirlamiyorum