GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 10

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
10/11
Eldeki kadroyla hiçbirşey yapamaz. Bir tane elle tutulur transfer yapamamışlar. Slimani'yi hariç tutuyordum sezon başı ama o hepsinden beter çıktı. Bu sezon max ilk 7 yaparlar.

1 ya da 2 tane kanat forvet transferi yaptırır Ersun, 1 tane de sol bek aldırır.

Lig böyle giderse ilk 5e girmeleri mümkün, ha bu adamlar gelmezse işleri bayağı zor.

Dirar'ı sağ bek oynatmayı belki Ersun akıl eder. Aatıf'ı da affettirebilir.

1545026509194.webp

Nedense şu yukaridaki gazeteyi gorunce ali koçun 2 ay evvelki lafi aklima geldi.

"Ersun yanal planlarimda dun de yoktu, bugun de yok , yarin da olmayacak " dedikten 2 ay sonra tukurdugunu yalar mi insan ?

Omurgasızlık bu camianın temel karakteri demekki!! Koç ailesi mensubu, harvard mezunu bile olsan fenerliysen yapacak bisey yok, omurgan olamıyor!!

Tükürdüğünü yalabahçe!

Ersunun isi cok zor. Bu seneyi gectim, seneye de sampiyon olamazlarsa bi daha buyuk takim calistirmamak uzere postalanacak ve bay vizyon aykutu geri getirecek!

Ersun’un mevcut kadroda kullanacağı 11 bence:

Harun
Dirar
Skrtel
Neustadter
Hasan
Topal
Jailson
Ekici
Alper
Valbuena
Soldado

Olur.

Kocaman bir balon bu adam. Aykut Kocamanin hazir, fizik kondisyonu yuksek kadroyu alip birseyler basara bildi. O sezon zaten biz chaosun icindeydik, Besiktas zaten facia durumdaydi, trabzon ayni, ve suanki Anadolu takimlardan eser yoktu.

6 maca son dakkika da aldilar ve ozaman Fenerin kadrosu digerlerine gore daha iyidi.

Gokhan / Caner
Bruno Alves / Egemen

Orta saha
Emre / Meireles / Topal

Kuyt/ Webo/Sow/ baroni

Emre Bol: "Ali Koç, Ersun Yanal'a 'Trabzonspor - Bursaspor maçında şike oldu mu?' ve 'Oğlun hala menajerlik yapıyor mu?' sorularını sormuş. İkisi için de 'Hayır' cevabını almış." (A Spor)

Ersun kotu kisilikte biri degil aykut gibi

Tabi fb de oldugu icin basarisiz olsun isteriz ama bence turk futbola katkisi olabilecek bir adam ve sadece fb li ya da fb de diye cok alay edilmesini anlamam mumkun degil

Basarili olamaz umarim ama bunu fb basarili olmasin diye diliyorum yoksa ersun kimseye bir yamugu olmus biri degil , hatirlamiyorum

Tabi fb de oldugu icin basarisiz olsun isteriz ama bence turk futbola katkisi olabilecek bir adam ve sadece fb li ya da fb de diye cok alay edilmesini anlamam mumkun degil

Basarili olamaz umarim ama bunu fb basarili olmasin diye diliyorum yoksa ersun kimseye bir yamugu olmus biri degil , hatirlamiyorum

Zamaninda Hakan Sükürü oynatmiyordu diye hatirliyorum.

Ankaragücü maçında oyunculara Aziz’den gelen teşvik primini dağıttığını Cihan Oskay adlı dönemin yöneticisi kitabında yazmıştı.

Tranzon-Bursa gibi tarihin karanlık maçlarından birinde teknik direktör olması da önemli done.

Aykut sinsiydi. Bunun malı meydanda.

Geri
Üst Alt