Eski Açık | Youtube

savunmaktan ziyade, gerçi bu konu altında genellemiş oluyroumda...

- emre bol belli yere kadar soytarı statüsünde programlardaydı, erinc'i görmek çok süpriz oldu o yüzden.yoksa Kanal olarak zaten takip ediyorum keyifle, tonu doğru yerden gidiyorlar sakin kafayla.

gel gelelim Haluk Yürekliye ... savunmada ses çıkarmada sorun olmasa bile , 1 fanatik, 1 tane ukala spikerden bozma yorumcu , 1 tane ihtiyar superchat bağımlısı fenerlinin her ince fener şeyini savunmasını da ayrıca izlettiriyor. en çok delirdiğim bu mesela.
HY Galatasaray medyasında en çok sesi çıkan adamdı. Fırıldak at kuyruklu ihtiyarı devreye sokup abi-kardeş ayağına yanına çektirdi.. Ha o da dünden razıymış o da ayrı... Holiganın biri + Sinsi ihtiyar + kendini kurnaz sanan spiker bozması, bunu araya alıp gargaraya getiriyorlar,...Onun da hoşuna gidiyor...

HY Galatasaray medyasında en çok sesi çıkan adamdı. Fırıldak at kuyruklu ihtiyarı devreye sokup abi-kardeş ayağına yanına çektirdi.. Ha o da dünden razıymış o da ayrı... Holiganın biri + Sinsi ihtiyar + kendini kurnaz sanan spiker bozması, bunu araya alıp gargaraya getiriyorlar,...Onun da hoşuna gidiyor...
4 program varsa 2 sinde ersin düzen fenerin her pozisyonunu savunuyor

fenerin koyun kitlesinin ruh haline göre murat aşık ton yükseltiyor ali koç cümleleriyle

ibrahim seten'in tek ilgisi gelen para birimleri superchatlerde.

Haluk kazanıyordur burdan mutlaka para ama aktive ediyor diğerlerini maalesef.

Emre Bol mevzusundan bahsetti şimdi Erinç, son anda olduğunu ve hayır derse sevdiği başka insanları zor durumda bırakacağı için kabul ettiğini söyledi.

Anonim hesapların özgüvenine hayranım. Tribünlerde hiç bir karşılığı yok. Galatasaray medyası gibi büyük laflar da biraz komik kaçıyor.

Bir turlu denk getiremiyorun canli izlemeye. Sabah ise giderken arabaya bagliyorum 1 saat gidis 1 saat donus.

Fenerin tek tek lehine yapilan hatalari getirdiler ekrana
Bunun videolu halini fb nin açıklamalarına göre önce açıklama sonra kayıt şeklinde gerekiyorsa 3 saat gözlerine soka soka bir yöneticinin yapması lazım da böyle fotolarla 3 dk da geçiliyor. Bunu yapabilecek çapta yönetici de yok orası da ayrı mesele.

Az maçı sonrası yayınlarını izliyorum, hocaya kaldırmışlar.

Akşam sekizde derbi yayını var ama yine Kıyıcı yok,
nerede kardeşim bu Kıyıcı?

Kerem Övet bir süreden sonra Yılmaz Morgül gibi ağlayacak sanıyorum bayıyor.

Bugun muhtesem yayin olacak

Basladi az once

Geri
Üst Alt