Eski Başkanımız Ünal Aysal, TRT Spor'a Konuk Oldu

bu hususu izah edebilir misiniz

biseyler anlatti da tam anlamadim

diyor ki mağazacılık aş'nin %51 lik kısmını sportif aş'ye sattım. bu satış ceza gelmesini önleyecekti. yarsuvat'ta benden sonra %49 luk kısmı sattı farkındaydı bizi kurtarıcağının. ama dursun geldi satışı iptal etti niyeyse cezayı yedik diyor. dursuna anlatmış böyle böyle olursa ceza gelmez diye. dursun da demiş ki ben uefa ile konuştum bunu kabul etmeyeceklerini söyledikleri için iptal ettim. başkan da bundan sonra uefa ile ben görüştüm. biz böyle bir konu görüşmedik dediler dedi. dursun bilerek ceza yedirmiş yani

yav neyse herseye ragmen iyi bi programdı.aysal arada kendi hatalarını da kabul etti. ama bi kıskanclıgı ve cekememezligi var terime karşı,çok belli.terimle iletişimini güçlü tutsa idi tam bir efsane olacaktı.bunun ıcın üzülüyo ve bugun baskan olsa terimle de seve seve calısır.basarı garanti çünkü.

aysal bin pişman,belli etmese de.

Bu son iddia terim olayindan cok daha onemli geliyor bana

soyledigi sey yarim , yaptigi islem kendi donemindeki ucuk harcamalarin sonucu olusan bir mecburiyetti

fakat o yolla klubun menfaatini korudu da dursun gelip sacma bir islemle bunu bozdu ise uefa cezasi ile ilgili goruslerim tamamiyle degisir

bunlar bilmedigim detaylardi .

Buyuk felaket

Hakan Balta'ya sabit kurdan kontrat vermeyip kulübü hiç yoktan zarara sokan adam bunu da yapmıştır. Ünal Aysal çok açılmış olabilir maddi olarak ama bu tarz manevraları bilen bir adamdı. Dedikleri doğru olabilir.

Peki uefa niye ihtar verip 200 bin euro ceza kesti klübe aysal in son zamanlarında
Sneijder in menajeri 6 aydır para alamıyoruz dedi
Komik olmayın bunlara anca ahmaklar inanır

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalansa baska .. ama aysal in dursunla alip veremedigi yok ki , neden dursun a bu suclamayi yoneltsin

dogru gibi duruyor

Eger trt aysal'in ikisini falan bulmadiysa az önce Ünal Aysal kendisine satis izni verildigini acikladi,bazi arkadaslar gitme sebebinin bu oldugunu yaziyorlardi

Adama bak lan, kaçıp gittiği sezonun başarısını bile sahiplendi.

Aysal in doneminde cok rezaletler var , avukat olayi , store hirsizliklari , kontratlarin sure ve miktarlari

baskin secim

ama bu uefa cezasinda simdi iki taraf farkli konusuyor , bunun hangisi dogru bilemiyorum , aslinda ikisine de guvenmiyorum ama yarsuvat da benzer bir islem yapinca aysala dursuna gore biraz daha guvenesim var

liseciler sayesinde başkan oldu liseciler yüzünden gitti adam.kulübün kanını emen liseci tayfası olmasa başkanlığı bırakmazdı ayrıca cepten parada verirdi.

Bayram değil seyran değil eski başkan devlet kanalına niye çıktı!

Fatih Terim’i tamamen, halkın gözünde de bitirme operasyonu var diyorlar ya sanırım inanmaya başlayacağım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şampiyon olsak dahi dursun yönetiminin durabilceğini sanmıyorum.aysal mayısta aday olursa şaşırmam.hayat bu neden olmasın ,kader vb bişeyler söyledi terim gibi.planlı bazı şeyler.

Aysal efendi Terimi kovdugun gün biz Terim elbet dönecektir demiştik.Sen şimdi uzaktan öyle bakarsın işte..

Aslinda profesyonel bir kurumda ne aysal ne dursun ne terim..

hepsi farkli basliklardan hukuki olarak sorun yasar ve asla isimleri anilmaz ama bizde farkli kesimlerce 3 u de halen destek gorebiliyor

inanilmaz

Durup dururken, aday olmuyorken ne alaka simdi? Terim mevzusundaki açıklamalarıda tam yersiz. Alenen itibarsızlaştırma niyeti var. Kendi yanlışlarını başkasının yaptıklarıyla örtmeye çalışmakta ne bileyim baya show bence

Ben Aysalcı değilim ama Arda dışında konuşmalarında herhangi bir sıkıntı görmedim. Gayet memnunum.

Memnun olanlar cikar tabi o yuzden özelikle aysalcilar yazdim

Forum'da aysal'i destekleyen bazi arkadaslar tudor senol gunes arda Turan gibi isimlerden hic Haz etmezler,vizyonlari uyusmamis oluyor.

Şenol Güneş ve Abdullah Avcı' yı Fatih Terim ile kıyaslayan adam Galatasaraylı olamaz. Az biraz saygım vardı o da kalmadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslinda profesyonel bir kurumda ne aysal ne dursun ne terim..

hepsi farkli basliklardan hukuki olarak sorun yasar ve asla isimleri anilmaz ama bizde farkli kesimlerce 3 u de halen destek gorebiliyor

inanilmaz
Galatasaraya hizmet et basarili ol rakipleri sindir seni destekleyelim.

Bunları söylemenin yeri Televizyon değil Genel Kurul. Çıkarsın ne diyeceksen orada dersin, ismini söylediklerinin de cevap verme imkanı olur. Bu yaptığının Galatasaraya zarar vermekten, Medyaya malzeme vermekten başka bir faydası yok. Böylesi olmaz, Galatasaray Başkanlığı yapmış biri bunu yapmamalı. Yazıklar olsun!

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt