Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bİr kaç kasa kolaylığı sağlayabilecek isimde olursa ve Kemerburgaz inşaatını yapabilecek tamamdır. Kemerburgaz'ıninşaatı Elmas yönetimi kalsaydı bu Haziran ayına kadar başlayacaktı yeni gelecek yönetim umarım Kemerburgaz projesini devam ettirir ve Florya'nın da tamamını alır oradan iyi proje ile çok para kazanmak kısa vadede çok mümkün.

Eşref Hamamcıoğlu bir önceki seçimde Fatih Terim ile çalışmayacağını söylemişti. Bence o seçimi kaybetmesinin nedenlerinden biri de oydu. Şimdi de görüşünün değiştiğini sanmıyorum.

Adaylardan biri Nef in sahibi Erden Timur u yönetime alabilirse başkan seçilir.

Bu adamın doğru haberi var mıydı? Benim yanlışım yoksa büyük kolpacılardan bu. Haberden bağımsız Eşref'in yabancı bir adayı olacağını düşünüyorum ama Türk'te karar verirlerse Okan Buruk olacaktır bence de

Bence parası var mı sorusundan önce daha başka sorular sorulmalı.

TFF, Nihat, Ali Koç ve kurullarına karşı dik durabilir mi? Hakkımızı savunabilir mi? Yoksa hakemler bizim aleyhimize penaltı çalabilmek için yine 15 dakika kenarda pozisyonu izler mi? Bizim hocalarımıza kafalarına göre 8-10 maç cezayı yazabilirler mi? Gerektiğinde bir hakeme düdük astırabilir mi? Hakkımızın yenilmesinden bıktık.

Futbola dair ne gibi bir planı var? Nasıl bir hoca, nasıl bir yapılanma düşünüyor? Diğer branşlar üvey evlat muamelesi görecek mi? En azından erkek basketbolda baş altı Avrupa kupası hedefi olacak mı?

Ne Klinsmanni. Adam gelip Bayern'deki gibi antrenman tesisine Buddha heykelleri dizmeye calisir.

Dursun'un kulupte parasi kalmadi, daha once rahmetli Cengiz kurusuna kadar odediklerini raporlarla sunmustu. Faiz bile verildi dusun artik.

ben bu Okan Buruk mevzusunu tam anlamış değilim - birisi bu "satma" olayını detaylandırabilir mi?

Kumar oynanacağına EURO maaş vereceğin tiplerle , Okan ile sadece ligde ve kupada olacağımız TL bazlı TD olabilir neden olmasın ? o kadar soğuk bakmıyorum ben açıkçası.

Klinsmann vb. isimler %50-%50 kapalı kutu ve döviz bağlayacaksın ?

ya Torrentle sözleşme sonuna kadar devam (dediğim gibi sadece lig) ya da yerli olacaktır- yerli olarakta Okan / Sergen görebiliriz.

Desteklediğim aday yok ama listesine Emre Akyazıcı, Begüm Özkan, Işıtan Gün, Rezan Epözdemir, Yusuf Günay, Mahmut Recevik ve bir kaç isim daha var aklıma gelmeyen şimdi bu adamları listesine ekleyen kişileri desteklemem.

Kime oy atacaksınız renkdaş?

Geri
Üst Alt