Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Galatasaray'da, eski başkan Dursun Özbek'in 20 milyon Euro'luk alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile kulübün mal varlıklarına 6 Aralık tarihinde haciz koydurması gündemdeki yerini koruyor. Konuyla ilgili özel açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü başkanı Mustafa Cengiz, Özbek'ten kendisine gelen ve tarafından reddedilen teklifi açıkladı.​

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek'in icra takibi başlatması gündeme bomba gibi düştü… Mevcut başkan Mustafa Cengiz, selefi ile sorunu çözmek için görüştüğünü ancak kabul etmesi asla mümkün olmayacak bir teklif ile karşılaştığını söyledi.
Özel açıklamalarda bulunan Cengiz, "Sayın başkan bana diyor ki; hisseleri sat, benim paramı öde! Ben hisse satmak için gelmedim. G.Saray'ın hisselerini de asla satmam" sözleriyle tavrını ortaya koydu ve şöyle devam etti: "Kendisiyle birçok defa görüştüm. 'Gel bu işi taksitlere bağlayalım' dedim. Ama kabul etmedi. Bizim de taleplerimiz var. Bazı futbolculara kesilen 36 milyon TL'yi bulan cezalar var. Belgesi elimizde.. Nedense başkan kabul etmiyor ve ödemeye yanaşmıyor.
OTEL PARASI 5 MİLYON EURO!
Ayrıca 1.5 milyon Euro'luk otel faturası kesmiş. Ödenmeyince de üzerine tam 3.5 milyon Euro faiz koydurmuş. Yani otel borcu olmuş 5 milyon Euro. Hani bunlar bağıştı? Hem bağış yaptım diyorsun, sonra da faiziyle birlikte 5 milyon Euro istiyorsun!"

Link
adamın derdi bu zaten. başkan olup alacağını halletmek. dertleri Galatasaray değil. bu adamı destekleyenin de derdi Galatasaray olamaz.

adamın derdi bu zaten. başkan olup alacağını halletmek. dertleri Galatasaray değil. bu adamı destekleyenin de derdi Galatasaray olamaz.
reis sen kimi seçersin

1-ya eşref başkan olcak ve iyice vasatlaşıp ligde orta sıra takımı olup derbilerde de şamar oğlanı olcaz
2- ya dursun başkan olcak 2-3 sene şampiyon olup yine aynı döngüye giricez

ben göte giren şemsiye açılmaz misali 2 diyorum

reis sen kimi seçersin

1-ya eşref başkan olcak ve iyice vasatlaşıp ligde orta sıra takımı olup derbilerde de şamar oğlanı olcaz

ben şu adayları bi görelim diyorum. Daha beteri de var, apo. Dursun Özbek'in takım için bir şeyler yapacağını düşünsem ok de hiç umut vermiyor. Vaatleri de dinlemek lazım, gerçi hiçbir vaat tutulmuyor ama... Eşref'i desteklerim en kötü ihtimal, o da çaresizlikten.

reis sen kimi seçersin

Dursun kim 2-3 sene şampiyon olmak kim ya? İlk geldiği yıl Hamza'ya uyarak bir sürü beleş transfer imkanını kaçırarak Bilal Kısalarla falan leş gibi bir kadro kurmuştu. 6. olmuştuk o yıl. İkinci senesinde de berbat bir seneydi. Türkiye Kupası'nı kazandık Riekerink ile ama Cavandalar, bitik Sabriler, Caroler'ler falan vardı takımda. Ön tarak iyiydi yine de. Ama Nigel de Jong falan gelmişti Los Angeles'tan. Salih Dursun, Tolga Ciğerci falan berbat bir kadroydu yani. Eren Derdiyok, rahmetli Ahmet Çalık, Tarık Çamdal'ı falan saymıyorum. İnanılmaz kötü bir kadroydu.

Yani bir tek son senesinde adam akıllı bir kadro kurdu onda da Fatih Terim sayesinde şampiyon olduk. Tudor mahvetmişti takımı. Başak'tan 5, Beşiktaş'tan 3 yemiştik, gelip geçen bir parmak atıp geçiyordu. Allah'tan Fatih Terim geldi de Göztepe maçı ile birlikte bir nebze yükselişe geçip kendini topladı takım. Yani Dursun'un kurduğu leş kadrolar bu kadar çabuk mu unutuldu da "Gelirse net şampiyonuz. Hatta 2-3 sene üst üste şampiyonuz" denebiliyor. Dursun Özbek yönetimi bu kulübün gördüğü en basiretsiz yönetimlerdendir.

Eşref Hamamcıoğlu ise başkan olursa ekonomiyi düzeltir inşallah. Kendisi iktisat alanında uzman zaten. Bizim için bir şans olabilir. Yüksek meblağlara futbolcu satıp düşük miktarlara futbolcu alımı yapıp onları parlatarak ve bunu bir döngü halinde yaparak ekonomimizi kurtarabiliriz.

vaatleri arasında futbolun basına cenk ergunu getirecem demişti geçmiş dönemde,bakalım fikri değiştimi

Dursun kim 2-3 sene şampiyon olmak kim ya? İlk geldiği yıl Hamza'ya uyarak bir sürü beleş transfer imkanını kaçırarak Bilal Kısalarla falan leş gibi bir kadro kurmuştu. 6. olmuştuk o yıl. İkinci senesinde de berbat bir seneydi. Türkiye Kupası'nı kazandık Riekerink ile ama Cavandalar, bitik Sabriler, Caroler'ler falan vardı takımda. Ön tarak iyiydi yine de. Ama Nigel de Jong falan gelmişti Los Angeles'tan. Salih Dursun, Tolga Ciğerci falan berbat bir kadroydu yani. Eren Derdiyok, rahmetli Ahmet Çalık, Tarık Çamdal'ı falan saymıyorum. İnanılmaz kötü bir kadroydu.

Yani bir tek son senesinde adam akıllı bir kadro kurdu onda da Fatih Terim sayesinde şampiyon olduk. Tudor mahvetmişti takımı. Başak'tan 5, Beşiktaş'tan 3 yemiştik, gelip geçen bir parmak atıp geçiyordu. Allah'tan Fatih Terim geldi de Göztepe maçı ile birlikte bir nebze yükselişe geçip kendini topladı takım. Yani Dursun'un kurduğu leş kadrolar bu kadar çabuk mu unutuldu da "Gelirse net şampiyonuz. Hatta 2-3 sene üst üste şampiyonuz" denebiliyor. Dursun Özbek yönetimi bu kulübün gördüğü en basiretsiz yönetimlerdendir.

Eşref Hamamcıoğlu ise başkan olursa ekonomiyi düzeltir inşallah. Kendisi iktisat alanında uzman zaten. Bizim için bir şans olabilir. Yüksek meblağlara futbolcu satıp düşük miktarlara futbolcu alımı yapıp onları parlatarak ve bunu bir döngü halinde yaparak ekonomimizi kurtarabiliriz.
Dursunun ders çıkardığını düşünüyorum artık o süreçlerdne ki gelecke tepkileir de biliyo şampiyonluk için gerekli parçaları toplayacaktır

Eşref konusunda ise senin kadar aydınlık düşünemiyorum maalesef parası olmadıgı gibi futboldan da anlamıyor senin dediğini yapması için futboldan anlaması lazım önce iktisat miktisat geçelim o işleri

Bak işte bundan bahsediyorum babanızın çiftliği değil bura arkadaş madem ibra etmedin hakkını ver o halde seneye bir daha seçime gidiceksek boşuna yer etme koltukta

Millet dursuna sövüyo bide bu herifin mezar başında yaptığı olay unutulmuş asıl rezil oğlu rezilin tekidir

Eşref denen adam da burak gibi 6 ayda rezil rüsva olur hatta ondan daha beter olur yazın kenara. 5 seneliğine gsliliğimi askıya alıyorum

9 ayda başkan gönderen genel kurulumuzun aday diye çıkarttığı isimlere bak.Oyuncak oldu iyice

Dursun'dan iyidir herhalde ama Uğurcan açıklaması futboldan ne kadar anladığını gösteriyor.

Daha iyi bir aday çıkmazsa Eşref'i desteklemekten başka bir çare göremiyorum. Hele hele Yiğit Şardan, Dursun Özbek, Metin Öztürk gibi isimler varken. Meteliksiz olması sıkıntı ama zengin heriflerin yönettiği takımları da görüyoruz.

Biraz agresif olması belki daha iyidir Burak pısırıktı. Hakkımızı arayacak isim lazım.

Alacağını halletti aldı zaten. Arkadaş 20 milyon Tl hibe etti diye haber paylaşmış ben o zamanı iyi hatırladığımı düşünüyorum özellikle Cengiz'in açıklamalarını hibe falan hiç geçmiyordu BB anlaşmasını imzalarken orada ek kredi kalıp Özbek'in de tüm alacakları ödendi biliyorum ben kendisi 8 milyonluk faizin 5 milyonunu bağışladı sadece. Yeğeninin Espor şubesi ile kaldığı Kestiği otel paraları vardı belki oradan da silmiş olabilir ama bunla hibe olarak adlandırılamaz zaten o faturaları kesmemeliydi en başta.

Geri
Üst Alt