Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.060
- 9.094
- 2.238
Başkanımız vakıfbank ceosu değil mi yav niye seçim yapılıyor ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysa başkanlıktan giderken içerde olan 2 milyon dolarını kulübe hibe etmişti. Aeg zamanında ciddi yardımları olmuştur kendisinin okuduğum kadarıyla. Hani Özbek'İn para koydu dendiği ama o parayı faiziyle geri aldığına yardım dendiği yerde Aysal çok daha fazlasını yapmıştır.Ünal Aysal 1 TL ble yardımda bulunmaz. Bulunursa da bilinsin ki 2 TL olarak geri alır.
Admirim renktaşım haklı.
Hoca Nagelsman, yardımcı Gasperini, kaleci antrenörü de Göztepe’nin eski kalecisi Beto.
Böylelikle hem Alman, hem İtalyan hem de Portekizli hoca kadrosu tamamlanmış olur. Şampiyonlar ligi finali gelir.
Gasperini artık yaşlandı, parayı düşünür o yüzden getirmek kolay. Yıllık 5 milyon euro versen gelir. O cepte.
Beto zaten ülkeyi tanıyor o da gelir.
Nagelsman için şöyle yapacağız:
Önce Lewandovski Cimbom’a haberleri çıkartacağız. Millet önce bir gülecek bir şaşıracak. Hani Galatasaray’da para yoktu diyecekler. Lewa transferini tamamlayacağız. Sonra çaat bir Leroy Sane haberi. Millet şok tabi. En son Neuer transferi.
Sonra Nagelsman’a gideceğiz diyeceğiz ki hepsini aldık sıra sende.
Tabiki reddetme şansı yok.
Euro da 0.0967 TL düşmüş. Yapılamayacak işler değil kısacası.
Sabah kalkam da spor yapam 🏋
Esref baskanin verdiği duygu liseli falan ya hani,safkan Galatasarayli gibiyiz su an. Ben dahil tek bir muggle terimsporlu kalmayacak,sira sizde bulaniklar![]()
Aysal' ın, kulübün çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde, AİG meselesindeki katkısı yadsınamaz. Üzerine geçen, değer kazanmış hisseleri direkt satsa çok daha büyük kar elde edebilirdi. Onun yerine güncel faiziyle birlikte döviz olarak geri aldı parasını ki öyle söz vermişti en başından, diye hatırlıyorum. Hisseler değer yitirse, bu defa da zarardan kurtulmuş olacaktı. Takdir edilesidir ama cebinden bir şey de vermiş olmadı yani...Ünal Aysa başkanlıktan giderken içerde olan 2 milyon dolarını kulübe hibe etmişti. Aeg zamanında ciddi yardımları olmuştur kendisinin okuduğum kadarıyla. Hani Özbek'İn para koydu dendiği ama o parayı faiziyle geri aldığına yardım dendiği yerde Aysal çok daha fazlasını yapmıştır.
Doktor Bey, Klopp’u da sportif direktör yapmalıyız.Bu kafaya ulaşmanın sırlarını özel mesajda 100 Euro gibi çok uygun bir fiyata paylaşabilirim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi tipi fazla zorlama,mustafa sandal gibi akışına bırak
Gulduruyon beni pergAbi tipi fazla zorlama,mustafa sandal gibi akışına bırak![]()
Sen çok yanlış biliyorsun Özbek Galatasaray'a 20 milyon euro falan hibe etmedi tam tersi bu alacağını faiziyle birlikte almak için icraya vermişti Galatasaray'ı ve daha sonra parasını almıştı. Ne zaman 20 milyon euro hibe etmiş Özbek.Aysal' ın, kulübün çok ihtiyaç duyduğu bir dönemde, AİG meselesindeki katkısı yadsınamaz. Üzerine geçen, değer kazanmış hisseleri direkt satsa çok daha büyük kar elde edebilirdi. Onun yerine güncel faiziyle birlikte döviz olarak geri aldı parasını ki öyle söz vermişti en başından, diye hatırlıyorum. Hisseler değer yitirse, bu defa da zarardan kurtulmuş olacaktı. Takdir edilesidir ama cebinden bir şey de vermiş olmadı yani...
Dursun Özbek' in, birçok bakımdan berbat bir başkanlık döneminin sonrasında, aradan epey zaman geçmişken, biraz da kerhen hibe etmek zorunda kaldığı miktar 20 m Euronun üzerinde bir rakamdı; net hatırlamıyorum. Bilenler düzeltir yahut teyit ederse memnun olurum...
Est patlican şafak abimGulduruyon beni perg
Bence bunu seçerler bu sefer.
Ama iyi biri olduğunu düşünmüyorum.