Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Son seçimde Ebru Köksal da galiba Eşref’in listedeydi belki o da vardır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem Mete İkiz hem de Ebru Köksal seçilmesi durumunda Sportif AŞ’de görev alacaktı. Cemal Özgörkey’i kazanması önemli olur. Mali anlamda ufukta yine seçim olur diyeceğim ama liseli aday her türlü ibra olur. Başarılı yönetim kurması şart.

Şimdi başkan adayları için benim beklentim TFF ve mhk ya ciddi şekilde ağırlık koyabilecek güçte olmasıdır. Futboldan anlamasada olur. Futbol kısmı için kuracağı ekibe özen gostersin

Yazmaya niyetlendim de araya bir şeyler girdi. Hakikaten kabul edilebilir bir davranış değil. Yanlış hatırlamıyorsam cenaze töreninde üstelik. Bu seviyelere gelmiş bir insan nasıl böyle davranabildi hala inanamıyorum...

Onun dışında olumsuz bir şey yok bildiğim, Uğurcan olayını da pek önemsemiyorum...
Kaan Kançal yönetimdeyken divan kurulunda söz vermemesi de var. O da büyük ayıp.

Ahmet içip içip yazıyorsan kötü
İçmeden yazıyorsan daha kötü

@Berkan Yavuz
Admirim renktaşım haklı.

Hoca Nagelsman, yardımcı Gasperini, kaleci antrenörü de Göztepe’nin eski kalecisi Beto.

Böylelikle hem Alman, hem İtalyan hem de Portekizli hoca kadrosu tamamlanmış olur. Şampiyonlar ligi finali gelir.

Gasperini artık yaşlandı, parayı düşünür o yüzden getirmek kolay. Yıllık 5 milyon euro versen gelir. O cepte.

Beto zaten ülkeyi tanıyor o da gelir.

Nagelsman için şöyle yapacağız:

Önce Lewandovski Cimbom’a haberleri çıkartacağız. Millet önce bir gülecek bir şaşıracak. Hani Galatasaray’da para yoktu diyecekler. Lewa transferini tamamlayacağız. Sonra çaat bir Leroy Sane haberi. Millet şok tabi. En son Neuer transferi.

Sonra Nagelsman’a gideceğiz diyeceğiz ki hepsini aldık sıra sende.

Tabiki reddetme şansı yok.

Euro da 0.0967 TL düşmüş. Yapılamayacak işler değil kısacası.

Rahmetli cengiz başkana attıgı omuz ne kadar cabuk unutulmuş bu vizyonsuzun

Zaten gelince başarısız olur net e parası da yok niye giriyon la seçime

Kim gelirse gelsin şu yeni çıkacak borçlanma yasası ve BB anlaşması gölgesinde başarmak çok zor.

Kim gelirse çok laf yiyecek. Eşref Hamamcıoğlu’nu da diğerlerini de tanımıyoruz çok.

Mevcut adaylar içinde Galatasaray’ı ileriye götürecek bir kişi var mı dersek ben onu da göremiyorum açıkçası.

Metin Bey biraz Dursun Özbek’i andırıyor söylemleri vs

Eşref Bey’in de egosunun yüksek olduğuna ve ülkenin mevcut koşulunda bulunduğumuz yalnızlığı perçinleyeceğine dair emareler var ama tersi de mümkün.

Açıkçası şu durumda zengin olup aynı zamanda cevval de olacak bir yönetim şart. Zenginlikten kastım zengin kaynaklara yakınlık.

Bu yeni düzende Beşiktaş ve Fenerbahçe zengin başkanları ve siyasi yakınlığı (Beşiktaş için) ile daha avantajlı konuma geçecek gibi bize göre aksi olmadıkça

mustafa cengizin ahını alanlar birer birer ayrıldı kulüpten. hamamcıoğlunun akıbeti de aynı olursa şaşırmam açıkçası.

galatasaray kongresinde bölünmüşlük çok fazla

bu demokrasi değil baya kan davası

Ünal Aysal'ın storybox youtube da hikayesi yayınlanmış. Orada ipuçlarını vermiş Ünal Aysal. Özetle Galatasaray'ın başkanlığına itilerek getirildiğini, bu görevi başarılı bir şekilde yapmasına rağmen taktir görmediği için bıraktığını, bir daha başkan olmayacağını ama başkan olmadan da destek olunabileceğini söylemiş. Buradan çıkarımım istediği bir adayı (ki Eşref Hamamcıoğlu olması muhtemel) destekleyebileceği yönünde. Hatta samimiyse maddi destek bile sağlayabilir gibi düşündürdü.

Kendisinden bir beklentim yok bari listesi iyi olsa ve yönetim kurulunda her şey şeffaf olsa

Ünal Aysal'ın yönetim kabiliyetinin muadili biri çıkması mümkün görünmüyor. Eşo başkan son derece güçlü şekilde gelecek Belmas'ın çuvallaması onun da işini kolaylaştıracak camiayı kenetleyecek isim artık kendisi şimdiden başarılar!!

Ünal Aysal'ın yönetim kabiliyetinin muadili biri çıkması mümkün görünmüyor. Eşo başkan son derece güçlü şekilde gelecek Belmas'ın çuvallaması onun da işini kolaylaştıracak camiayı kenetleyecek isim artık kendisi şimdiden başarılar!!
Akilli adamsin ozim🤟

Gene basladiniz o cu bu cu olmaya. Taraf olmayin bertaraf olursunuz. En son cogunluk belmasi destekledik halimiz ortada. Hayirlisi olsun deyin gecin

Kasada harcanacak para kalmadığı için gelecek başkan bizi batırır, soyar derdimiz kalmadı artık. En azından gayrimenkulleri ve arazileri peşkeş çekmeyecek biri gelmesini umuyorum.
Bence yazin satislarla asil para olacak. Bu yaz bizim belki de bir 5 senemizi tayin edicek verilen kararlar ve yapilan transferler.

Ünal Aysal'ın storybox youtube da hikayesi yayınlanmış. Orada ipuçlarını vermiş Ünal Aysal. Özetle Galatasaray'ın başkanlığına itilerek getirildiğini, bu görevi başarılı bir şekilde yapmasına rağmen taktir görmediği için bıraktığını, bir daha başkan olmayacağını ama başkan olmadan da destek olunabileceğini söylemiş. Buradan çıkarımım istediği bir adayı (ki Eşref Hamamcıoğlu olması muhtemel) destekleyebileceği yönünde. Hatta samimiyse maddi destek bile sağlayabilir gibi düşündürdü.
Ünal Aysal 1 TL ble yardımda bulunmaz. Bulunursa da bilinsin ki 2 TL olarak geri alır.

Geri
Üst Alt