- 6 Eylül 2014
- 83.199
- 56.774
- 4.283
Eşref senden elektrik alamıyorum. trafolar patladi. Lütfen gelme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son seçimde Ebru Köksal da galiba Eşref’in listedeydi belki o da vardır
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne prensti ☹Aynen öyle.
İnan Kıraç’ın prensi idi Ünal Aysal.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaan Kançal yönetimdeyken divan kurulunda söz vermemesi de var. O da büyük ayıp.Yazmaya niyetlendim de araya bir şeyler girdi. Hakikaten kabul edilebilir bir davranış değil. Yanlış hatırlamıyorsam cenaze töreninde üstelik. Bu seviyelere gelmiş bir insan nasıl böyle davranabildi hala inanamıyorum...
Onun dışında olumsuz bir şey yok bildiğim, Uğurcan olayını da pek önemsemiyorum...
Admirim renktaşım haklı.
Akilli adamsin ozimÜnal Aysal'ın yönetim kabiliyetinin muadili biri çıkması mümkün görünmüyor. Eşo başkan son derece güçlü şekilde gelecek Belmas'ın çuvallaması onun da işini kolaylaştıracak camiayı kenetleyecek isim artık kendisi şimdiden başarılar!!
Bence yazin satislarla asil para olacak. Bu yaz bizim belki de bir 5 senemizi tayin edicek verilen kararlar ve yapilan transferler.Kasada harcanacak para kalmadığı için gelecek başkan bizi batırır, soyar derdimiz kalmadı artık. En azından gayrimenkulleri ve arazileri peşkeş çekmeyecek biri gelmesini umuyorum.
Ünal Aysal 1 TL ble yardımda bulunmaz. Bulunursa da bilinsin ki 2 TL olarak geri alır.Ünal Aysal'ın storybox youtube da hikayesi yayınlanmış. Orada ipuçlarını vermiş Ünal Aysal. Özetle Galatasaray'ın başkanlığına itilerek getirildiğini, bu görevi başarılı bir şekilde yapmasına rağmen taktir görmediği için bıraktığını, bir daha başkan olmayacağını ama başkan olmadan da destek olunabileceğini söylemiş. Buradan çıkarımım istediği bir adayı (ki Eşref Hamamcıoğlu olması muhtemel) destekleyebileceği yönünde. Hatta samimiyse maddi destek bile sağlayabilir gibi düşündürdü.