Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.157
- 70.317
- 4.918
Eşref başkan ve Okan hoca ile bir kere de bizim istediğimiz olsun be rengimOkan Hocammmmmmmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eşref başkan ve Okan hoca ile bir kere de bizim istediğimiz olsun be rengimOkan Hocammmmmmmm
Eşref Hamamcıoğlu bir önceki seçimde Fatih Terim ile çalışmayacağını söylemişti. Bence o seçimi kaybetmesinin nedenlerinden biri de oydu. Şimdi de görüşünün değiştiğini sanmıyorum.
takıma para kazandırmadan emre ile birlikte gitmişlerdi, dönüşte de bejekyi tercih etmişti. onun için eskiler sevmez. bi de şu var, bu yüzden de bazı kesimler sevmiyor.ben bu Okan Buruk mevzusunu tam anlamış değilim - birisi bu "satma" olayını detaylandırabilir mi?
Kumar oynanacağına EURO maaş vereceğin tiplerle , Okan ile sadece ligde ve kupada olacağımız TL bazlı TD olabilir neden olmasın ? o kadar soğuk bakmıyorum ben açıkçası.
Klinsmann vb. isimler %50-%50 kapalı kutu ve döviz bağlayacaksın ?
ya Torrentle sözleşme sonuna kadar devam (dediğim gibi sadece lig) ya da yerli olacaktır- yerli olarakta Okan / Sergen görebiliriz.
takıma para kazandırmadan emre ile birlikte gitmişlerdi, dönüşte de bejekyi tercih etmişti. onun için eskiler sevmez. bi de şu var, bu yüzden de bazı kesimler sevmiyor.ekstra şeyler de vardı sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 154999
eşref parasız bu işi nasıl yapacak cidden merak ediyorum. futboldan da anlamıyor, hiç aklıma yatmıyor açıkçası
eşref parasız bu işi nasıl yapacak cidden merak ediyorum. futboldan da anlamıyor, hiç aklıma yatmıyor açıkçası
doğru işleyen bi mali yapıda tabiki başkanın paralı olması şart değil ama bizim kulübün hali ortada kısa vadeli büyük ödemeler var ve bunu bi şekilde halletmesi gerekiyor başkanın. hamamcıoğlu bunu nasıl yapacak bilemiyorumBana göre başkan profili futboldan anlamasına gerek yok - o güvendiği teknik kadrounun işi, senelik 1.5-2M bedel ödediğin kısım o.
Başkan parayı, kaynakları doğru yönetmeli ve o işten anlamalı bana göre. Galatasaraylılık bile kurtarmıyor o kısmı çünkü. Orasyı düzgün yöneten zaten başarılı oluyor bana göre. Başarılı yönetmekten kastımda şak diye kasaya para koyup hibe etmek değil. Kulübün markasını değerli kılarak gelir sağlamak/arttırmak - bana göre başkanın işi bu kadar.
He hamamcıoğlu bu bakımdan iyi mi kötümü hiç bilemem.
Futboldan anlayan değil futboldan anlayan profesyonellerden anlayan başkan lazım. Ünal Aysal da ilk geldiğinde "Ben futboldan pek anlamam" demişti ama hem elinin altındaki profesyoneller futbolu biliyordu hem de yönetim sağlamdı. Ünal Aysal'ın ikinci yönetiminde ise tarihin gördüğü en güçlü yönetimlerden birinden güçsüz bir yönetime geçilmesi ve elinin altındaki iyi profesyonelleri göndermesiyle gördük neler olduğunu. Yani bu konuda Eşref Hamamcıoğlu değil kiminle çalışacağı ve yönetim ekibi önemli. Hele bir açıklansın bu konuyu o zaman konuşalım.Dursunun ders çıkardığını düşünüyorum artık o süreçlerdne ki gelecke tepkileir de biliyo şampiyonluk için gerekli parçaları toplayacaktır
Eşref konusunda ise senin kadar aydınlık düşünemiyorum maalesef parası olmadıgı gibi futboldan da anlamıyor senin dediğini yapması için futboldan anlaması lazım önce iktisat miktisat geçelim o işleri
Eşref Cenabetlioğlu