Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Eşref başkanı adaylık cesaretinden dolayı tebrik ediyorum bende olacağını sanmıyordum açıkçası büyük bir beklentim yok kendisinden ama realist yaklaşımları ile hayal satmadığını görmek beni memnun ediyor.

dursun veya apo yerine bin kere tercih ederim.

Fatih Terim, Elmas tarafindan kovuldugu icin böyle bir derdi olmayacak Hamamcioglu'nun. Camiada Terim baskisi yapan kalmadi zaten.
terim ve elmas birbirini yedi. eşrefe kılçıksız gs kaldı resmen. şanslı adammış, 40 oyla kaybederken geleceği kazanmış aslında

Bu arada geçen seçim konuşmasında önemli noktalar;

"Galatasaray'ı daha dengeli daha şeffaf bir yapıya kavuşturacağız. Kulüplerin en büyük gideri profesyonel futbolda olduğuna göre, bu alanda mutlaka altyapıya dönüp, kendi kaynaklarımızla kavrulmaya başlamak lazım. Bunun için de acı reçeteyi mutlaka uygulamak lazım. Aksi takdirde önümüzdeki yıllarda Galatasaray olmayabilir. Son 2 yılda Galatasaray'ın finansal borcu 611 milyon liradan 1 milyar 670 milyon liraya gelmiş. Bu sürdürülebilir bir şey değil. Futbol başta olmak üzere tüm spor branşlarında kendi kaynaklarımıza dönmemiz lazım. Camianın içinde mutlaka barışı sağlamak lazım. Camiamız çeşitli kategorilere ayrıldı, suni düşmanlıklar yaratıldı. Galatasaray'ın tekrar özüne, fabrika ayarlarına, genetik kodlarına dönmesi lazım. Bunlar da etik değerler, dirayetli ve ciddi temsil, Galatasaray'ın haklarının korunmasıdır. Bugün tüm genel kurul üyeleri Galatasaray'ın haklarının yendiğini konuşuyor. Galatasaray'a karşı bir oyun varsa, Galatasaray yönetimleri ve camiası bunları izlemekle yetinemez. Mutlaka aktif davranmak zorunda."

bu yüzden kendisini destekleyebilirim.

Şu anda kazanmaya en yakın aday kendisi gibi görünmekle birlikte listesini görmek lazım listesinden güçlü isimleri Özgörkey, Adnan Nas gibi isimleri kaybettiyse ve yerlerini dolduramazsa kaybetme ihtimali de var ama aday olduğuna ve Aysal ile görüşüp bu kararı aldığına göre ben listesini daha da güçlendirebilmiş olacağına inanıyorum en azından güç kaybetmemiştir. Aysal olsaydı kendisi olmayacaktı ki Aysal'ın kararını bekledi. Başka aday çıkmazsa favori bence.

Geri
Üst Alt