Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.106
- 5.493
- 503
Yok ya boşta şu an hiç bir takıma imza atmadı henüz biz istersek bizi seçer Fener kimLöw'ü fb almadı mı yav?
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok ya boşta şu an hiç bir takıma imza atmadı henüz biz istersek bizi seçer Fener kimLöw'ü fb almadı mı yav?
Önce o üslubunu düzelt.Ne alaka yaw boşta o kadar teknik direktör varken gidip çaycı Torrent'i getiren Burak Elmas'ı mi destekleyecektik başkan dediğin fatih Terim'i gönderiyorsa ne yapıp edip boştaki Joachim Löw'u getirirdi gör bak Eşref başkanımız kimi getirecek teknik direktörlüğe iyi izle
Hamamcıoğlu'nun listesinde Cenk Ergün mu var tamam o zaman kendisine güvenim daha da arttı cenk Ergün'ü severim sayesinde Fernando, Gomis, ndiaye, Rodriguez, Mariano, maicon falan gördü bu gözlerHamamcıoğlu'nun Cenk Ergün ile çalışması aklımda soru işaretiydi. Metin Öztürk'e daha yakındım Haziran'daki seçimde. Ama isimlere değil icraate bakarım artık. Elmas'ta o hataya düştük.
Lan git işine te Allam gece gece başkasından bulÖnce o üslubunu düzelt.
Sonra da aylardır Nagelsman'dan girdin, Okan Buruk'un yardımcı teknik direktörlüğünden çıktın. Yazdıklarında mantık yok, muhakeme yok boş HAYAL var.
Rüya görüyorsun sonra bir de gelmiş bak izle diye şov yapıyorsun. Eşref, Torrent'in tazminatını ödeyemez daha. Olur da dediğin gibi birini getirmezse hani bu kadar iddialısın ya bir daha foruma yazmayacaksın okay mi?
OkLan git işine te Allam gece gece başkasından bul
Kafası iyi heralde dicem de hem böyle ama.
GSC kimi tam destekliyorsa rakibi kimse onu destekleyeceğim. Sütten ağzımız yandı, yoğurdu üfleyerek yiyoruz.
Löw şampiyon falan yapamaz kaç senedir kulüp takımı çalıştırmadı. Löw'e milyonlar vermektense o kadar büyük bütçem varsa Rudi Garcia'ya giderim daha iyi.Falcao'ya 5 milyon Euro maaş verdik o zaman maksimum 5'e kadar çıkalım çok değil bizi şampiyon yapacak hoca için bence
TD adayını açıkladıktan sonra değerlendirmemizi yapacağız.
Katılıyorum Sadece bazı isimler var Emre Akyazıcı, Begüm Özkan, Işıtan Gün, Rezan Epözdemir, Yusuf Günay gibi bu isimlerin olduğu hiç bir listeyi desteklemem.Hamamcıoğlu'nun Cenk Ergün ile çalışması aklımda soru işaretiydi. Metin Öztürk'e daha yakındım Haziran'daki seçimde. Ama isimlere değil icraate bakarım artık. Elmas'ta o hataya düştük.
sonuna kadar katılıyorum.Galatasaray başkanına omuz atan adam lan bu. Uğurcan vs olayından belli ki futboldan da bi haber. Ne medet umuyosunuz bu adamdan yahu. Yazık ki böyle adaylara kaldı kulüp.
Bu adamın diksiyonu dışında hype edilecek bir yönü yok niye yükseldiniz anlamadım sjjsns