Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

Ne alaka yaw boşta o kadar teknik direktör varken gidip çaycı Torrent'i getiren Burak Elmas'ı mi destekleyecektik başkan dediğin fatih Terim'i gönderiyorsa ne yapıp edip boştaki Joachim Löw'u getirirdi gör bak Eşref başkanımız kimi getirecek teknik direktörlüğe iyi izle

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önce o üslubunu düzelt.

Sonra da aylardır Nagelsman'dan girdin, Okan Buruk'un yardımcı teknik direktörlüğünden çıktın. Yazdıklarında mantık yok, muhakeme yok boş HAYAL var.

Rüya görüyorsun sonra bir de gelmiş bak izle diye şov yapıyorsun. Eşref, Torrent'in tazminatını ödeyemez daha. Olur da dediğin gibi birini getirmezse hani bu kadar iddialısın ya bir daha foruma yazmayacaksın okay mi?

Hamamcıoğlu'nun Cenk Ergün ile çalışması aklımda soru işaretiydi. Metin Öztürk'e daha yakındım Haziran'daki seçimde. Ama isimlere değil icraate bakarım artık. Elmas'ta o hataya düştük.
Hamamcıoğlu'nun listesinde Cenk Ergün mu var tamam o zaman kendisine güvenim daha da arttı cenk Ergün'ü severim sayesinde Fernando, Gomis, ndiaye, Rodriguez, Mariano, maicon falan gördü bu gözler

Önce o üslubunu düzelt.

Sonra da aylardır Nagelsman'dan girdin, Okan Buruk'un yardımcı teknik direktörlüğünden çıktın. Yazdıklarında mantık yok, muhakeme yok boş HAYAL var.

Rüya görüyorsun sonra bir de gelmiş bak izle diye şov yapıyorsun. Eşref, Torrent'in tazminatını ödeyemez daha. Olur da dediğin gibi birini getirmezse hani bu kadar iddialısın ya bir daha foruma yazmayacaksın okay mi?
Lan git işine te Allam gece gece başkasından bul

cenk ergün ve bol 0 lı sözleşmeler... hoş geldiniz

Hamamcıoğlu'nun Cenk Ergün ile çalışması aklımda soru işaretiydi. Metin Öztürk'e daha yakındım Haziran'daki seçimde. Ama isimlere değil icraate bakarım artık. Elmas'ta o hataya düştük.
Katılıyorum Sadece bazı isimler var Emre Akyazıcı, Begüm Özkan, Işıtan Gün, Rezan Epözdemir, Yusuf Günay gibi bu isimlerin olduğu hiç bir listeyi desteklemem.

S.a

Ekli dosyalar

• DA2F1E8A-E846-4130-8A44-856404FCBF4B.jpeg
    DA2F1E8A-E846-4130-8A44-856404FCBF4B.jpeg
    504,2 KB · Görüntüleme: 31
Geri
Üst Alt