Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray Başkanlığına Aday Olduğunu Açıkladı!

2-3 beyanatı var ve bu beyanatlar o kadar offside beyanatlar ki.. seçilirse iş yapmayan çay içmeye ise giden memur gibi oturacak ve bizi rezil edecek. Herkes nerden bulacaksa bende ordan bulacağım diye ucuz politika yapan birini başkanlık koltuğunda görmekten daha büyük sıkıntı yok. 1 km'den egoizm akan adamlardan, is bilmeyenlerden bı bikmadik.

önceki adaylıktan katıldığı program, izlememiştim ben, gayet dolu 1 program olmuş.

Eşref Rudi Garcia'yı getirecek diyolla..

Galatasaray taraftarının fikri zerre kadar mühim değil. Düğün zurnayla seçtirdikleri başkanın 7 ayda geldiği noktaya hepimiz şahit olduk. Burda ki yorumları takmadan devam sn Hamamcıoğlu. Galatasaray'ın hakkında hayırlısı neyse o olacak.

Eşref beyin gelip Imparatorrente sans vermesi yerinde olur. Adama birkaç os ve sezon öncesi hazırlığı imkanı vermeden git demek insanlık onuruna yakışmaz. Diger adayda biraz para var ama akli dengede de sikinti var gibi. Maceraya gerek yok.

Eşref beyin gelip Imparatorrente sans vermesi yerinde olur. Adama birkaç os ve sezon öncesi hazırlığı imkanı vermeden git demek insanlık onuruna yakışmaz. Diger adayda biraz para var ama akli dengede de sikinti var gibi. Maceraya gerek yok.
metin ozturkte para mi varmis

Valla bence ciddi parası olan adam bizim kulüpte başkanlığa falan yanaşmaz, yanaşmıyorlar da zaten

Yağız

@10Gallinari
·
9d

Hamamcıoğlu seçilirse; Yüksek maaşlı oyuncularla yolları ayırır, Dar rotasyonu altyapı ile tamamlar, Yönetime bağlı profesyonellerden oluşan bir icra kurulu harekete geçirir, Herkesin sadece kendi işini yapmasını, her şeye burnunu sokmamasını sağlar. Bence

Hamamcıoğlu bunları yapacaksa ben okeyim. Kulübü profesyoneller yönetsin, transferde düşük maaş politikası devam etsin, rotasyon oyuncuları alt yapıdan tamamlansın bunlar zaten forumun genelinin burada yazdıkları yani gayet iyi ama yapıya yetiştirici bir hoca ve transferde iyi bir akıl şart ve bu isimlerin doğru olması lazım.

Ne parası var ya Metin’de bırakın Allah aşkına

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yağız
@10Gallinari
·
9d

Hamamcıoğlu seçilirse; Yüksek maaşlı oyuncularla yolları ayırır, Dar rotasyonu altyapı ile tamamlar, Yönetime bağlı profesyonellerden oluşan bir icra kurulu harekete geçirir, Herkesin sadece kendi işini yapmasını, her şeye burnunu sokmamasını sağlar. Bence

Hamamcıoğlu bunları yapacaksa ben okeyim. Kulübü profesyoneller yönetsin, transferde düşük maaş politikası devam etsin, rotasyon oyuncuları alt yapıdan tamamlansın bunlar zaten forumun genelinin burada yazdıkları yani gayet iyi ama yapıya yetiştirici bir hoca ve transferde iyi bir akıl şart ve bu isimlerin doğru olması lazım.

Cenk ergün sd olacak gibi bir haber dolaşıyordu ortada. ne kdr doğru bilemem, doğru bir isim mi ondan da emin değilim.

Ben Hamamcının yerinde olsam Campos ile belmasın bıraktığı yerden devam ederim. Danışmanlık alırım

Yerli hocayla asla çalışmam

Cenk sd olacaksa dikkatli olmak lazım, arda antrenör ekibinde yer alabilir muhtemelen. buna da engel olurum.

Bir önceki secim döneminde israrla alt yapiya yönelmemiz gerekiyor diyordu

Dogrusu da bu

Cenk ergün sd olacak gibi bir haber dolaşıyordu ortada. ne kdr doğru bilemem, doğru bir isim mi ondan da emin değilim.

Ben Hamamcının yerinde olsam Campos ile belmasın bıraktığı yerden devam ederim. Danışmanlık alırım

Yerli hocayla asla çalışmam

Cenk sd olacaksa dikkatli olmak lazım, arda antrenör ekibinde yer alabilir muhtemelen. buna da engel olurum.
Eşref bey arda ile çalışmaz camiamıza uymayan birisi falan demişti öncesinde geldiği gibi gönderecektir.

Eşref bey arda ile çalışmaz camiamıza uymayan birisi falan demişti öncesinde geldiği gibi gönderecektir.
Evet o söylemine güveniyorum bende. Sorun olması kesin olan insanların uzak durması lazım kulüpten.

Terimden sonra florya temizliği de Eşrefin işine yarayacak. Bu alanın temizlenmesi güzel

Bakalım hoca seçimi kim olacak

Evet o söylemine güveniyorum bende. Sorun olması kesin olan insanların uzak durması lazım kulüpten.

Terimden sonra florya temizliği de Eşrefin işine yarayacak. Bu alanın temizlenmesi güzel

Bakalım hoca seçimi kim olacak
Twitter'da bugün yada dün akşam eğer seçilirse torrent ile yola devam edeceğini söylemiş kaya temel posta gazetesi gs muhabiri ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

Geri
Üst Alt