Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten Taylan'a Destek Mesajı!

Ülkenin gerçeklerini göz ardı etmeden realist düşünmek lazımdır

Gerek seçimden sonra yaptığı konuşmayla gerek bu hareketiyle bize ders verdiğini düşünüyorum.

Biz bu adami bosuna sevmedik, bosuna yolun yolumuzdur demedik. Esref Hamamcioglu gs'nin oz evladidir. Gs'nin adeta somutlasarak insan bedeninde tezahur etmis halidir.

arkadaşlar resmi siteden atmak kolay değil. Kulüpler bankalar birliğine kapı gibi bağlı. Onların hoşuna gitmeyen bir şey yaparsan başına bela alırsın. Kolay değil bu ülkede bazı şeyler

Bilmediğim için soruyorum. Fenerbahçe İstanbul Sözleşmesi desteğini niye pat diye gösterebildi? O daha büyük bir olay. İktidara karşı çıkıyorsun.

Burada sosyal medyada lince uğrayan bir futbolcunu savunuyorsun. Bu kadar basit. Arkadaşlardan biri açıklama yapma fotoğraflarını paylaş yeter demişti. Haklı. O bile yeter.

Değişim var olana karşı çıkarak ortaya çıkar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
seçimlerde değişim olmadıktan sonra istediğin ideolojiyi değiştirmeye çalış terim evet propagandasına katılmadı da ne oldu iktidar aynı iktidar üstüne her sene adamı bezdirmeleri kaldı

Nasıl daha büyük olay? istanbul sözleşmesi için çıkıp yürüyüş yapanlar oluyor ama polis gökkuşağı bayrağı gördüğü an ortalığı dağıtıyor
İstanbul Sözleşmesini hükümet reddetti. Resmi olarak yok sayıyor. Onur yürüyüşü yasak değil, sadece yüzlerce polis eşlik ediyor ve yıldırma amaçlı bahane bulup müdahalede bulunuyorlar. İstanbul Sözleşmesi'nin reddi onur yürüyüşünden daha skandal bir durum hocam.

Zamanında söylenmemiş söz soğur ve ağırlaşır. Anlamı kalmaz.
Ya iki tane holigan şerefsizi neden bu kadar abarttık anlamıyorum adamların istediği zaten isimlerinin çıkması oynayıp geçelim abi gereken kişiler gereken tepkiyi verir zaten kim taylana bok attı ki emre bol ve turgay itinden başka var mı hükümetten sesi çıkabilen üst makamlardan yok ee?

Damlayana yazık olacak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eşrefi mahlukat basganim benim <3

eşref başkanın bu dünyada yapacağı tek ayrımcılık lise diploması üzerinedir.

Geri
Üst Alt