Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten Taylan'a Destek Mesajı!

Kimden mi korkuyor :) olay siyasi durumda ve gercekten galatasaray başkanı devleti karsisina mi alsin ne istiyorsunuz? Bekara kari bosamak harbi kolay
Galatasaray tarihinden haberin yok senin.

Bu kulübün başkanı zamanında padişahı karşısına almış akp hükümeti kim ki!

çok büyütüldü gibi bu mevzu ya. genelde de destek mesajları görüyorum zaten. diğer türlü düşünenler baya baya azınlık durumunda.

Galatasaray tarihinden haberin yok senin.

Bu kulübün başkanı zamanında padişahı karşısına almış akp hükümeti kim ki!

Bazilari sanirim bu ulkede padisah fermani ile futbol yasaklanirken onu takmayip ilk kurulan Turk futbol kulubunun Galatasaray oldugundan bihaber!

Taylanın cinsel yönelimi kimseyi ilgilendirmez

Boyle de kafaniz calismiyor belli ki turkiyeden yazmyorsun yarin elinin altindaki butun arsalari stadlari alsa hatta kulubu kapattik dese kimse bir sey yapamaz durumda neyin kafası bu?

Çok fazla film seyretme, gerçeklerle bağını kopartiyorsun belli....

Hakkaten siz farkli turkiyede yasiyorsunuz acin bir etrafina bakin. Malum videolari falan izleyin

Stat açılışında yapılanlardan sonra arazilerin vs. gitmediyse daha da gitmez merak etme, bazı şeyleri olmadık rollere sokup olmadik dünyalar yaratmayı bırakın kendi kendinize...

Mevcut başkan ve yönetimde toplanıp açıklama yapacaklardır. Eski yönetim tarzında her taraftar müdahalesine çat diye açıklama yapmazlar.

Bizim beklediğimiz düzende bu, saygınlığı ağırlığı olmalı yeni yönetimin. Ama bu her konuda böyle olmalı, ciddiye alınır olmalılar. Galatasaray yönetimi resmi hesaptan açıklama yaptığı an tv kanalları son dakika vermeli, sosyal medya da tek gündem olmalı.
Bahsettikleri profesyonel iletişimciyi daha belirlenmemi olması da ağır kalınmasına neden oldu. Bahri Havadır şu an iletişimde kendisinin görevine son verilmesi gündemde yarın sanırım yönetim kurulu toplantısı ondan sonra gerek iletişimçi gerekse diğer konularda açıklama yapacaklardır. Sana katılıyorum önceki yönetim gibi her konuda, yangında sürekli gündem özel ile GS TV'ye çıkmamalı yeni yönetim. Profesyonel iletişimci günlük konularda açıklama yapmalı. Bu arada Gs Tv kulübün kanalı orada yapılan açıklamada ortada yani.

Eşref Bey aynı hassasiyeti İstanbul Sözleşmesi olayında da göstermişti tebrik ederim kendisini adamdır.

İbo başkan tepki koymamış mı

632x314-son-dakika-spor-haberleri-ibrahim-ozdemir-galatasaray-baskanligina-adayligini-aciklad...webp

Geri
Üst Alt