Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk'ten Taylan'a Destek Mesajı!

Mevcut başkan ve yönetimde toplanıp açıklama yapacaklardır. Eski yönetim tarzında her taraftar müdahalesine çat diye açıklama yapmazlar.

Bizim beklediğimiz düzende bu, saygınlığı ağırlığı olmalı yeni yönetimin. Ama bu her konuda böyle olmalı, ciddiye alınır olmalılar. Galatasaray yönetimi resmi hesaptan açıklama yaptığı an tv kanalları son dakika vermeli, sosyal medya da tek gündem olmalı.

eksik kalsın o ciddiyetsiz
Tipini

E4O9wTTWYAQns1w.jpg:large

﴾29﴿ “Siz hâlâ erkeklere yaklaşacak, meşrû yolu kapatacak, toplantılarınızda ahlâk dışı işler yapacak mısınız?” Kavminin tek cevabı şu oldu: “Hadi, doğru söyleyenlerden isen başımıza Allah’ın azabını getir de görelim!”
﴾30﴿ Lût, “Şu ahlâkı bozan topluluğa karşı bana yardım et rabbim!” diye dua etti.

Ankebût Suresi - 29-30. Ayet meali.

Taylan Antalyalı konusunda fikrimi beyan ettim diye konudan atıldım. Buyur işte GSC nin düşünceye saygısı… önemli değil, Kur’an-Kerim’in iki ayeti ile cevap veriyorum. Hoşunuza gitmediyse hesabımı silebilirsiniz. Bizim zihniyetimiz Kur’an ve onu yok etmeye niyetli olanların arasında olmayı bende Allah’a sığınırım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir ay önce TT arena da Gökkuşağı korner bayrağı kullanılacağı haberleri vardı şimdi uygulamayı başlatmanın tam zamanı gibi duruyor!!

﴾29﴿ “Siz hâlâ erkeklere yaklaşacak, meşrû yolu kapatacak, toplantılarınızda ahlâk dışı işler yapacak mısınız?” Kavminin tek cevabı şu oldu: “Hadi, doğru söyleyenlerden isen başımıza Allah’ın azabını getir de görelim!”
﴾30﴿ Lût, “Şu ahlâkı bozan topluluğa karşı bana yardım et rabbim!” diye dua etti.

Ankebût Suresi - 29-30. Ayet meali.

Taylan Antalyalı konusunda fikrimi beyan ettim diye konudan atıldım. Buyur işte GSC nin düşünceye saygısı… önemli değil, Kur’an-Kerim’in iki ayeti ile cevap veriyorum. Hoşunuza gitmediyse hesabımı silebilirsiniz. Bizim zihniyetimiz Kur’an ve onu yok etmeye niyetli olanların arasında olmayı bende Allah’a sığınırım.

kardes dunyanin en cok escinseli arap ulkelerinde yasiyor

helak melakda olmuyorlar masallah Allah verdikce veriyor onlara

kardes dunyanin en cok escinseli arap ulkelerinde yasiyor

helak melakda olmuyorlar masallah Allah verdikce veriyor onlara

Ben Kur’an diyorum o Arap diyor
İslamın en büyük düşmanı ebucehilin Arap olduğunu bilmiyor. Ne anlatabilirsin ki.

İslamın en büyük düşmanı ebucehilin Arap olduğunu bilmiyor. Ne anlatabilirsin ki.

Benden sana tavsiye. Forumda bu islere girme. Bu islere girdiginde gulup geciyorlar. Yolun dogru yol. Allah yolunu acik etsin.

tamamda cezalandirilacak diyorsun adamlar col bedevisi gibi yasarken petrole gaza boguluyor

bunu Allah yapmiyormu

demek ki okadar serefsizliklerine ragmen Allah onlari mukafatlandiriyor

En buyuk Islam dusmani ulkelerine bakin onlarda hep zengin

ben bu isden birsey anlamadim

bence gayligi bizde legallestirelim bizide mukafatlandirsin belki yozgatda petrol yatagi bulunur

Benden sana tavsiye. Forumda bu islere girme. Bu islere girdiginde gulup geciyorlar. Yolun dogru yol. Allah yolunu acik etsin.

Farkındayım. Ama ben müslüman sorumluluğu ile uyarıyorum. Hepsi bu. Kimseye düşmanlığım yok. Keşke bu milleti bu kadar cahil hale getirmeselerdi.. Hesap silinebilirse silip gidecem..

Tebrikler. Yönetim ve Fatih Terim de bu konuda açıklama yapmalı. Şu hale bak ya. Alt tarafı bir t-shirt yüzünden memleket ayağa kalktı. Ne seviyede olduğumuz ortada işte.

tamamda cezalandirilacak diyorsun adamlar col bedevisi gibi yasarken petrole gaza boguluyor

bunu Allah yapmiyormu

demek ki okadar serefsizliklerine ragmen Allah onlari mukafatlandiriyor

Hayır, daha da azdırıyor. Asıl azap bu dünyada değil ki.. Kur’an-ı okursanız azap bu dünyada değil azgınların asıl ahiret yurdunda azaba uğratılacağı belirtilir.. islam ve Kur’ana uzaklığın yanlış anlamana sebebiyet veriyor.

yönetim twitter borazanlığı yapmayacağını zati ilk toplantı sonrasında belirtmişti. sonraki toplantıdan destek çıkmazsa o zaman darlarız.

Geri
Üst Alt