kasa kolaylığı sağlayamaz eşref. yayın geliri düşmüş zaten ödemeleri bile yapamaz. bize güçlü bir iş adamı başkan lazım

39. Galatasaray başkanı Eşref Hamamcıoğlu.

5dfa192eae298ba1ce8dca84.jpg

Eşref beye saygılarımı sunarım.

Başganım hala adaylığını açıklamadı mı?
Alman bir hocayla çalışacağını düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ünal Aysal çıkıp başkanlık yarışında Eşref Hamamcıoğlu'nu destekliyorum, oyum Eşref Hamamcıoğlu'na derse yüzde 99'luk başkan seçilme olasılığı yüzde 100'e çıkar Eşref Hamamcıoğlu'nun ama asıl bomba Ünal Aysal'ın Eşref Hamamcıoğlu'nun ekip listesinde yer alması olur ki çok da iyi olur inşallah olur yeni yönetimde bir görev alır alsın artık Ünal Aysal mali işlerden sorumlu yönetici olsun ya da başkan yardımcısı falan olsun Eşref Hamamcıoğlu'nun yardımcılığını yapsın Abdurrahim Albayrak ile birlikte

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ünal Aysal çıkıp başkanlık yarışında Eşref Hamamcıoğlu'nu destekliyorum, oyum Eşref Hamamcıoğlu'na derse yüzde 99'luk başkan seçilme olasılığı yüzde 100'e çıkar Eşref Hamamcıoğlu'nun ama asıl bomba Ünal Aysal'ın Eşref Hamamcıoğlu'nun ekip listesinde yer alması olur ki çok da iyi olur inşallah olur yeni yönetimde bir görev alır alsın artık Ünal Aysal mali işlerden sorumlu yönetici olsun ya da başkan yardımcısı falan olsun Eşref Hamamcıoğlu'nun yardımcılığını yapsın Abdurrahim Albayrak ile birlikte

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunu görmemiştim sksksks

İçip içip foruma girmenin sonu bu herhalde

Bu Adam transfer yapmadiğinda ve takim kötüye gittiğinde anasina bacisina ayrim yapmadan sövecek diloluğunu yapanlar...

Akilca yapilan transferler, ayni zamanda bir kaynaktir gelecek için ve bu sene ligde başarili olamasak da, çok genç ve dünyanin büyük kulüpleri ile başa baş oynayabilecek takim kuruldu.
Gelecek, uzun, orta vade plan budur. Başarisiz olduğunda da seni gelecek sezonlara avantajli başlatir.
Bu sezon maratona kötü girmemiz hem takimin tecrübezizliği ama set oyununu pynayacan veteranlarin bitikliği üstünden dr hakenlerin ligde hayvan gibi operasyon çekmesi ile alakaliydi.

Ilk defa bu konuda doğru başlangici yaptiktan sonra, böyle bir kaosa girmemize müsade etmek rezalet resmen.

Taraftar burada olduğu gibi boş boş konuşur ama yarin Eşref beyi yaptiği yapmadiği transferler üzerinden ilk olarak sirtindan vurur.

Dayı sana baştan beri takığım zaten belması başkanlıgı kazandıgın zaman kutlamak dışında tek bir olumlu hareketin dahi yok e bunları nötrleyecek yegane şey money sen de o da yok

Geri
Üst Alt