- 18 Temmuz 2009
- 80.772
- 225.465
- 5.093
bende bilmiyorum
Bu cevabı vereceğini biliyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende bilmiyorum
bu sene burak elmas'ın beceremediğini becerip seneye takımı küme düşerecek!!39. Galatasaray başkanı Eşref Hamamcıoğlu.
![]()
Risk sermaye uzmanıysa tamam bu işDoğum tarihi: 7 Mart 1954 (68 yıl yaşında), İstanbul
Bitirdiği okul: Galatasaray Lisesi; Sorbonne İktisat Bölümü
Mesleği: İş insanı, girişimci, risk sermayesi uzmanı ve yatırımcı
Ünal Aysal çıkıp başkanlık yarışında Eşref Hamamcıoğlu'nu destekliyorum, oyum Eşref Hamamcıoğlu'na derse yüzde 99'luk başkan seçilme olasılığı yüzde 100'e çıkar Eşref Hamamcıoğlu'nun ama asıl bomba Ünal Aysal'ın Eşref Hamamcıoğlu'nun ekip listesinde yer alması olur ki çok da iyi olur inşallah olur yeni yönetimde bir görev alır alsın artık Ünal Aysal mali işlerden sorumlu yönetici olsun ya da başkan yardımcısı falan olsun Eşref Hamamcıoğlu'nun yardımcılığını yapsın Abdurrahim Albayrak ile birlikte
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu görmemiştim sksksksÜnal Aysal çıkıp başkanlık yarışında Eşref Hamamcıoğlu'nu destekliyorum, oyum Eşref Hamamcıoğlu'na derse yüzde 99'luk başkan seçilme olasılığı yüzde 100'e çıkar Eşref Hamamcıoğlu'nun ama asıl bomba Ünal Aysal'ın Eşref Hamamcıoğlu'nun ekip listesinde yer alması olur ki çok da iyi olur inşallah olur yeni yönetimde bir görev alır alsın artık Ünal Aysal mali işlerden sorumlu yönetici olsun ya da başkan yardımcısı falan olsun Eşref Hamamcıoğlu'nun yardımcılığını yapsın Abdurrahim Albayrak ile birlikte
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enteresan bir arkadaşBunu görmemiştim sksksks
İçip içip foruma girmenin sonu bu herhalde