# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Cambiasso' ya 10mil. cok degil arkadaslar. birakin yasi icracata bakin

Takım içi dengeleri sallayın, Türkiye'de zor forma giyecek adamlar Estaban'ın aldığı parayı görüp atar yapamaz.

Esteban gelirse mükemmel olur ancak 30+ yaşlarında adamlara 10 milyon € gibi bir ücret verilmesi bende soru işaretleri yaratıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Şimdi iyice düşünmek lazım.2 alternatif var gibi duruyor elimizde.Biri Kallström biri Cambiasso.Kallström'e 5 milyon € ile alsak.Yıllığı Lyon'da 3.7 ve bize gelmek için indirim yapmaz.Gelse en fazla bana göre 4 yıl faydalanabiliriz.Cambiasso'nun bonservisi 8-10 olsa yıılıkta 4.5-5 versek 3 sene faydalanabilsek ortasaha çok verimli olur.Kallström de iyi futbolcu ama daha çok ofansif ve elimizde zaten ofansif olarak iyi iş yapacak bir Selçuk var.Savunmadaki zaaflarımızıda düşünürsek bence defansa yönelik bir orta saha almalıyız ve bu konuda Cambiasso'dan daha iyisini bulabilir miyiz?Bence getirilirse fiyattan önce büyük iş olur.Cambiasso olmazsa bence Motta'yıda alabiliriz.

Takım içi dengeleri sallayın, Türkiye'de zor forma giyecek adamlar Estaban'ın aldığı parayı görüp atar yapamaz.

Esteban gelirse mükemmel olur ancak 30+ yaşlarında adamlara 10 milyon € gibi bir ücret verilmesi bende soru işaretleri yaratıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun.

4-4-2 oynarsak arda ve volkan şen / kazım yeterli olmaz mı sence ? baroş ve elmanderi söylemiyorum zaten onlar yeterde

Cambiasso için 10 m € çok değil.Üstelik 31 yaşında,sakatsız,formsuz değilken Türkiye'ye getirebiliyorsan.

Cambiasso gibi bir adamın bonservisi yıllığı konuşuluyorsa bu taraftardan hiçbir halt olmaz ancak muhasebeci olur demektir.

Takimda yildiz futbolcu istiyorsak,para bastirilib alinacak.bedavaya yildiz futbolcu istiyoruz.

5 milyona alcaz dimi cambiasso hey allahım ya 10 çok para 15 çok çok 20 ultra çok ..İspanya İtalya veya İngiltere değiliz farkındasınız dimi

Bu adamı maliyetli olacak diye istemeyen varsa, tutmasın takımı falan gitsin muhasebe kurslarına hadi EYW

şu takım içindeki denge meselesi ne oluyor anlamadım şimdi sabri reis çıkıp cambiassoya okadar ücret veriyorsunuz aynı ücreti bende istiyorum demeye kalkabilirmi? sonuçta her futbolcu haddini ve nekadarlık oyuncu oldugunu iyi biliyor haa mustafa sarp ve ayhan isteyebilir o ayrı hakları sonuçta:D

İçimizde Galatasaray'lı görünen rakip takım taraftarları var bu belli.

Drogba gelecek diye duyum çıkar; ''Çok pahalı yhaaa, yaşlı yhaaaaxD'' derler.

Forlan gelecek diye duyum çıkar; ''Çok pahalı yhaaaa, yaşlı yhaaaaxD'' derler.

Cambiasso gelecek diye duyum çıkar; ''Çok pahalı yhaaaa, yaşlı yhaaaaXD'' derler.

Ve bunu diyenler bir de şunu derler; ''yönetime bak yhaaaa hala Mustafa Sarp var takım da yhaaaaxD''

Kısaca ne istediğini bilmeyen çok adam var ve futbolu biliyorum diyip hayatında maç izlerken 2-3 forvetten başka oyuncu izlememiş adamların yargısı var orta da.

Cambiasso gelmesinmiş, siz gelmeyin siz.

lüzumu yok

yazik bu paralara

bir lig icin böle transfer olmaz

Bekliyoruz Cambi
ask.gif

Avrupa'dan getirip de Türkiye'de oynayabileceğine garanti verilebilecek, kapris yapmayacak, işini yapacak 5 yıldız topçu sayabilirsin. Başında Esteban gelir.

Bu adam gibi kaliteli bir futbolcu eğer bize gelir de uyum sağlarsa mükemmel olur.Ben inanamıyorum bu takıma cambiasso'ları drogba'ları beğenmeyenler kimi beğeneceksiniz açıkçası merakta ediyorum.Adamlar transfer yapmak için yapmamış üstüne bir de cambiasso gibi bi görev adamını getirmeye uğraşıyolar buna helal olsun denir.Gönül ister ki altyapıya önem verilsin yeni bi sistem oluşturulsun ama taraftar o kadar aç ki başarıya şampiyonluklara kimsenin buna oturupta 10-20 senelik bir plan hazırlaması mümkün değil gibi gözüküyo.İnşallah ilerleyen dönemlerde bunu sağlayabilirler ama o zamana kadar bu tarz transferler olmak zorunda risk alacak durumda değiliz he bu yaşta adam almak bi yerde risk mi orası tartışılır :)

fenerr niang ı bedava aldı sanki,adam alırken artık gelir gider hesabı yapmasın kimse,fazla maliyet olmasın diye yaptığımız transferler yıldız oyunculardan daha fazla maliyeti oldu

17 Temmuz 2011 Pazar 08:59

Fatih Terim’in ısrarla istediği 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Copa America sonrası Türkiye’ye gideceğini söyledi, “Kulübüm Inter’in de bu durumu onaylayacağını düşünüyorum” dedi. Ole Gazetesi, Cambiasso için 10 milyon euro ödeneceğini duyurdu.

Galatasaray’ın transferde son bombayı patlatmasına kısa bir süre kaldı. Teknik Direktör Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği Inter’in dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Esteban Cambiasso, sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul etti.

Copa America’da Arjantin Milli Takımı formasını giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray’dan gelen teklifi değerlendirdiğini ve olumlu yanıt verdiğini, “Inter kulübünün de buna ‘evet’ diyeceğini düşünüyorum” dedi.

Arjantin’de yayınlanan önemli spor gazetesi Ole de yıldız futbolcunun Galatasaray’a transferinin an meselesi olduğunu duyurdu. “Türkiye mi, o zaman gidiyorum” başlığını atan gazete, Galatasaray’ın İtalyan ekibi Inter’e önerdiği 10 milyon euroluk bonservis bedelinin de cazip olduğuna dikkat çekti. Gazete sarı-kırmızılı kulübün Cambiasso’ya 4 yıllık sözleşme önerdiğini ve bunun 31 yaşına gelmiş oyuncu için önemli bir fırsat olacağını dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in orta sahada lider rolünü vermek istediği Cambiasso’ya senelik 5 milyon euro önerildiği ve yıldız futbolcunun cazip tekliften etkilendiği belirtildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde “Anlaştığımız oyuncular hemen kampa gelmeyecek. Çünkü şu an başka yerde oynuyorlar” diyerek, Copa America’da boy gösteren oyuncuları işaret etmişti. Aysal’ın hedef gösterdiği isimlerin kesin anlaşma sağlanan Uruguay Milli Takımı’nın kalecisi Muslera ile beraber Arjantin’in önemli isimlerinden Cambiasso olduğu belirtildi.

CAMBIASSO KİMDİR?

Doğum tarihi: 18 Ağustos 1980

Doğum yeri: Buenos Aires (Arjantin)

Boyu: 1.78 m

Mevkii: Orta saha

Milliyet

3 tane işe yaramayan adama, adam başı 1.5 vereceğimize Esteban'a 5 verelim. Esteban-Selçuk Türkiye'nin çok üstünde bir orta saha olur.

Geri
Üst Alt