# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

tamam arda-cambi-selçuk-kazım olsun canınız saolsun :D

Asıl Selçuk-Kallström ikilisi ile orta saha kevgire döner. İki tane 10 numaradan bozma oyuncu ile 4-4-2 göbeği oluşturmak intihardır. Selçuk'u ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama yaratıcılığı ve hücuma katkısı güçlü, savunması zayıf bir oyuncu. Eğer rakip takımın iki pasla orta sahamızı geçmelerini istemiyorsak bize Selçuk'un yanına dinamik, savunması güçlü bir oyuncu gerek. Cambiasso bunların yanı sıra defansla orta saha, orta sahayla hücum bağlantılarını da yapabilecek bir oyuncu. Tam aradığımız adam.

ne oldu duyum mu var ???

Transfere 6 milyon Euro para ayırmışlar yahu biz neyi konuşuyoruz ne Cambiasso'su?Şike olayında tepki gösteren taraftar uykuya mı daldı neredesiniz?

Asıl Selçuk-Kallström ikilisi ile orta saha kevgire döner. İki tane 10 numaradan bozma oyuncu ile 4-4-2 göbeği oluşturmak intihardır. Selçuk'u ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama yaratıcılığı ve hücuma katkısı güçlü, savunması zayıf bir oyuncu. Eğer rakip takımın iki pasla orta sahamızı geçmelerini istemiyorsak bize Selçuk'un yanına dinamik, savunması güçlü bir oyuncu gerek. Cambiasso bunların yanı sıra defansla orta saha, orta sahayla hücum bağlantılarını da yapabilecek bir oyuncu. Tam aradığımız adam.
Ben en iyisi o emsajı sileyim :D

meraba hocam :D

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Bügünde Transfer yok

Adam ikna olmuşsa ne gerekiyorsa verip almalıyız. Bu düzeyde bir oyuncu normalde Türkiye'ye gelmeye ikna olmaz. Eğer böyle bir açıklaması varsa senelik 5Mn Eur bile verilir bence.

Geri
Üst Alt