# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

bu takım ici dengeleri bozulur lafına kıl oluyorum ya. bu lafım kimseye degil. ezelden beridir deli oluyorum bu cümleye. futbolcular topunu oyanaycak milletin kac para aldıgına bakmıcak. oda onun gibi oynasın haketsin sonra kafasını taksın böyle şeylere. cambiasso bize ilac olur. yemişim parasını. onu düşünmek istemiyorum. cünkü aklıma mustafa sarp ayhan 2 lisi geliyor. sizde aklınıza bu 2 liyi getirin. göreceksiniz mantıgınız cag atlayacak:D

bu takım ici dengeleri bozulur lafına kıl oluyorum ya. bu lafım kimseye degil. ezelden beridir deli oluyorum bu cümleye. futbolcular topunu oyanaycak milletin kac para aldıgına bakmıcak. oda onun gibi oynasın haketsin sonra kafasını taksın böyle şeylere. cambiasso bize ilac olur. yemişim parasını. onu düşünmek istemiyorum. cünkü aklıma mustafa sarp ayhan 2 lisi geliyor. sizde aklınıza bu 2 liyi getirin. göreceksiniz mantıgınız cag atlayacak:D

Hele Cambiasso gibi bir oyuncunun ücretine laf edecek oyuncuyu Allah çarpar.

Arkadaşlar, gündemden uzağım. Cambiasso konusunda gelişme var mı?

ne gerekiyosa versin alsınlar tabi cambiasso gelmek isterse

tam aradığımız adam

dünyaca ünlü gerçek bir yıldız oyuncu

bazı taraftarlar hem bu takımda ortasaha yok der

hem üçe beşe bakar muhasebecilik yapar

cambiasso çok süper olur ya adam mükemmel bi orta saha real madrid transfer etse tebrik ederim çok güzel transfer diye bizim almamış muhteşem olur

Kendi basınına teklimize sıcak baktığını söylemiş diye duydum..

Bu sabah burada bir arkadaş Milliyet gazetesinin kaynak olarak aldığı haberi okuduğunu (Ole Gazetesi) ancak orada Cambiasso'nun ağızından birşey olmadığını, Galatasaray'a gelebileceğinin gazetenin yorumlaması olduğunu söylemişti. Artık ne kadar doğru, yanlış bilmiyorum.

Gel cambi gel gelirsen kel kafandan öpecem :D :lol:

Cambiasso her sisteme uyar. :) Bu tip üst düzey oyuncular Türkiye'de çok fark yaratıyor. Cambiasso hücumsal yönü zayıf bir adam değil.

Cambiassoyu tartışmaya gerek yok DÜnyanın belkide en iyi önliberosu suanda. Ama bizim sistemimize uymaz. Arda-Cambi-Selçuk-Sabri orta sahası cok defansıf olur. Misal Arda-Kallström-Selçuk-Volkan Şen şeklinde olsa daha mantıklı. Tabi Kallströmle cambiasoyu karsılastırmıyorum cambıasso 2 gomlek daha ustundur ama hem cok pahalı hemde sısteme uymaz

He he Cambiasso sisteme uymazmis

Cambiassoyu tartışmaya gerek yok DÜnyanın belkide en iyi önliberosu suanda. Ama bizim sistemimize uymaz. Arda-Cambi-Selçuk-Sabri orta sahası cok defansıf olur. Misal Arda-Kallström-Selçuk-Volkan Şen şeklinde olsa daha mantıklı. Tabi Kallströmle cambiasoyu karsılastırmıyorum cambıasso 2 gomlek daha ustundur ama hem cok pahalı hemde sısteme uymaz

sıra cambiasso ya gelene kadar cok iyi ön liberolar var xabi alonso mascherano ever banega gibi.yanlış hatırlamıyorsam cambi gecen sezon interde yedekti hep alabliriz aslında

Sisteme cuk diye uyuyor merak etme sen :)

sıra cambiasso ya gelene kadar cok iyi ön liberolar var xabi alonso mascherano ever banega gibi.yanlış hatırlamıyorsam cambi gecen sezon interde yedekti hep alabliriz aslında

Muntariydi yedek olan :S

ya bana kızmayın arkadaslar cambıassoyu cok beyenıyorum zaten galatasarayda gormek ıstedıgım oyuncular lıstesıne yazdım ama adam cok pahalı gelmez bence. sisteme uyar dıyorsanız dogrudur gelsin o zaman

Arda-Kallström-selçuk-volkan orta sahası mı :D büyük maçlarda hoşaf olur o orta saha.Bize sürekli her maçta işe yarayacak Selçuk-Cambiasso göbeği lazım olmadı Selçuk-Muntari.

Arda ve Volkanın olduğu orta saha defansif falan olmaz ayrıca.Sabri alternatif olarak orta sahaya çekilir kaldı ki ondan önce Kazım var

Geri
Üst Alt