# Esteban Cambiasso

Cevap: # Esteban Cambiasso

Cambiasso belki daha da fazlasını hakedebilecek kapasitede bir futbolcu ama takımda dengeler altüst olur. Gökhan Zanın 10 katı, yere göğe sığdıramadığımız Ardanın 2 katı bir ücretten bahsediyoruz..

Arda Cambiasso kadar ünlü mü?

Ya da o kadar parlak bir geçmişi var mı?

Arda bizim evladımız ve her baba evladına 2 milyon € vermiyor..

Az buzda kazanmıyor Arda..

Yusuf abi eğer bizim takımda Arda dahil herkes Cambiassonun aldığı ücrete laf ederse işimiz var demektir.Sorarız hepsine hangisi Realde,İnter gibi takımlarda oynatıp şampiyonlar ligi kazanmış.Cambiassodan dolayı denge alt üst olacaksa işimiz var.

Tugaycım bizde Baros da Kewell da şampiyonlar ligi kupasını kaldırmış, üst düzey liglerde oynamış oyuncular.. Ama aldıkları paralar 2-3 milyon Euro civarındaydı hep. 5,5 milyona çıkmış düşünülen rakam ki bence çok sakat bi durum olur. Düşün ki Gökhan Zan üstüste bir kaç maç çok iyi oynadı Cambiasso da kötü, Gökhan "bu adam benden 10 kat fazla para alıyor, adalet mi bu" diye düşünmez mi. Aynısı takımdaki diğer tüm futbolcular için geçerli. Gökhan marjinal bir isim olduğu için o örneği gösterdim.

Geçin beyler şu şu kadar alıyormuş..

Takım içi dengelermiş..

Sende İnter'de Realde yıllarca oyna sanada verelim..

Hiçbir oyuncunun ağlamaya hakkı yok..

Hayatı boyunca Edirne sınırı geçip kendini ispatlayamadan 30 yaşına merdiven dayamış oyuncular kapamalı çenesini..

Çünkü iyi değiller yeteri kadar..

+Tarihinin en rezil senesini yaşatan oyuncular kesinlikle susmalı.

Onları döverek kovmadığımıza dua etmeli!

Hiçbir oyuncu çıkıp da Cambiasso niye bu kadar alıyor diyemez,bunu düşünse bile söyleyemez.Adama derler madem sen Cambiasso kadar alabileceğini düşünüyorsun hadi o zaman sana eyvallah,Avrupa'da herhangi bir kulüp sana burada aldığın paranın yarısını veriyor mu bakalım?Bu kadar basit işte.Kaldı ki Cambiasso her bakımdan bizdeki her oyuncuyu 3'e 5'e katlar.

Tugaycım bizde Baros da Kewell da şampiyonlar ligi kupasını kaldırmış, üst düzey liglerde oynamış oyuncular.. Ama aldıkları paralar 2-3 milyon Euro civarındaydı hep. 5,5 milyona çıkmış düşünülen rakam ki bence çok sakat bi durum olur. Düşün ki Gökhan Zan üstüste bir kaç maç çok iyi oynadı Cambiasso da kötü, Gökhan "bu adam benden 10 kat fazla para alıyor, adalet mi bu" diye düşünmez mi. Aynısı takımdaki diğer tüm futbolcular için geçerli. Gökhan marjinal bir isim olduğu için o örneği gösterdim.

İşte bizim türk oyuncularda bu problem var, haklısın burada. Mesela Avrupada ben hiç sanmıyorum Tevez, Ronaldo, Messi..... kötu oynadığı zaman takım arkadaşları bu benden daha çok kazanıyor ama daha kötu oynuyor yhaa diyeceğini. Seninde dediğin gibi Türkiyede bu sorun var. Normalde hiç bir oyuncuyun ağlanma hakkı yok, herkez kendi isine bakmasi lazim.

Tabi bu olay Teknik Direktörede çok bağlı, takım içinde denge vardığını futbolculara hissetirirse bir sorun olucağını sanmıyorum. Fatih Terimde bunu çok rahat yapabilicek bir TD.

Elano karaktersizi 3.5 alırken kimsenin sesi çıkmıyordu, Cambiasso gibi adamın gelme ihtimali var, hala mı alacak-verecek konuşuluyor? Sarp müstehak bazılarına.

benim yazdığım mesajın üzerinden 2 sayfa geçmiş.Fakat fazla tepki geldiği için yazmak istedim.Kimseyle de bu konuda Galatasaray'ın olduğu yerde tartışmaya girmem.

Ali Sami Yen vakti zamanında söyledikleriyle,takımın kuruluş amacıyla dönemin hakim akımı milliyetçiliği savunmuş olabilir.Ben savunmuyorum.Porstmouth'unda Osmanlı tarafından casusluk amacıyla kurulduğu söylenir.Onların amacı da şimdi içimizden bilgi sızdırmak mı?

Spor geçti artık böyle şeyleri benim gözümde.Benim aşkım renklere,futbola,armaya.Elbette ki kurucumuz benim için çok çok önemli.Ancak müsaadenizle hangi fikri savunacağıma ve hangi takımı tutacağıma kendim karar vermeliyim.

Size de bu tip şeyleri futbolun dışarısında bırakmanızı tavsiye ederim.Tribünde adını sanını bilmediğiniz adamla nasıl sarıldığınızı hatırlayın.Galatasaray forması giymiş japonları görünce nasıl mutlu olduğunuzu hatırlayın.

Son sözüm budur.Amacım kimseyi kırmak değildir bilesiniz

gelirse ortasahamız selçuk ile 3 yıl rahat gider

Gelmez değil alamayız.Bizim yeni yönetim daha para çıkarmadı cebinden.Bir Ujfalusi'ye 2 verdik.O da olmasa hepsi bedava zaten.

Nevzat ne zaman bizimle ilgili olumlu bir haber vermiş ki ?

Geri
Üst Alt