Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu
Durun la burayada yazam
Beyler hiç alınmayın gücenmeyin ama biz bu kafayla gidersek, 5-6 yıl sonra bırakın avrupa veya dünya kupalarını, gruplarda 3-4 mücadelesi veririz.Ligimizden ŞL'ne direk giden takım kalmaz.
Bir an önce şı kafaları değiştirmeliyiz.Bırakın TD'ü falan hatası falan vardır falan ama.Ben sokakta yürürken Servet'i görsem,Sabri'yi görsem veya Gökhan'ı görsem "bu adamlar sporcu" demem.
Bu tarz Teknik adamlar burda niye başarılı olmuyor sebebi belli aslında.Bu adamlar İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda'da takım çalıştırırken yaptığı şey bellidir.Taktiğini verir fizyoterapisti takıma standart prosedür olan hareketleri gösterir sonra işi biter bu adamın.Geri kalan şeyleri profosyonel olan oyuncu kendisi yapar.Kendi yediklerine dikkat eder,fiziğini güçlendirir,taktik ve stratejiler hakkında bilgi toplar, eğitimini alır, adam gibi yaşar yani.
Burda bizim oyuncular istiyorki herşeyi TD halletsin.Adam gelsin bize taktik versin,benim tekniğimi düzeltsin,bana ders versin,benim fiziğimi geliştirsin son olarakda bana gaz versin bende belki bana güvenilirse sahaya çıkıp oynayayım.Yok abi böyle mantık dünyanın hiçbiyerin uyanalım artık gerçekten canım acıyor yeter!
Elin oğluda karı ile kız ile dolaşıyor,sevişiyor.Elin oğluna da saygısızlık yapan var küfür eden var.Ama adam önce işini biliyor, iş ahlakına sahip, çıkıp oynuyor.Bizimkiler hala "Bize güvenilirse herkesi yeneriz" mantığında.Ne demektir ulan bu?Ne demek sana güvenilirse?Ne yani sana burda 70 milyon küfür etse sen sahaya çıkıp kendi kalene gol mü atacaksın?Arkadaş yıllık 2.5 milyon € alıyonuz da bu paranın gerçekten hakkını vermeye gelince mi "bize güvenilirse" oluyor?İşin ne lan!Çık sahaya adam gibi topunu oyna.
Hep o kadar para al,hem iş ahlakına sahip olma,hem herşeyi başkasından bekle,armut piş ağzıma düş yap, kendine hiç dikkat etme,sahada 5 mt.ye pas vereme.Sonra burda sizi destekleyenler insanlar birşey diyince hemen trip at.Bir kişi çıksın desinki bu olay dünyanın ......... ülkesinde de oluyor ve onlarda dünya futbolunda ............. şu öneme sahip diye.
Bizim medya nerde bi bok olsa hemen TD'lere hesap kesiliyorda.Ben hiç görmedim şu hayatımda futbolcular için yazılan bir eleştiriyi(Toptan bütün futbolcuları kastediyorum,1-2kişiyi değil).Anasını satıyım adamların iyice totosu kalktı.Kendilerine dünya 3. olmuş takımın oyuncusu zannediyorlar.Uyandırıyım onları biz dünya 3. olduğumuzda hiçbiriniz yoktunuz o takımda!
Çoğu kişi okumayacak ama olsun arkadaş doldum iyice yeter artık.