Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | Maç Sonucu | 7 Ekim

Cevap: Euro 2012 Elemeleri 9.Maç | Türkiye 1-3 Almanya | 7 Ekim | Maç Sonucu

Busquets, Amorebieta, Capdevilla, Fernando Llorente, Javi Martinez, Sergio Ramos. Bu fizikte oyuncularimiz varmi ? Hem kisa olanlarin kim olduguna bakmak gerek. Daha Manu del Moral, Negredo gibi bircok oyuncular var.

Xavi,İniesta,David Villa,Juan Mata,Puyol (kısa sayılır),David Silva,Xabi Alonso

Sevindiğim noktalardan biri Servet'in ne kadar çok hata yapan bir oyuncu olduğu ortaya çıktı ,ayrıca Sabri ortasaha oynamaz :D

Busquets, Amorebieta, Capdevilla, Fernando Llorente, Javi Martinez, Sergio Ramos. Bu fizikte oyuncularimiz varmi ? Hem kisa olanlarin kim olduguna bakmak gerek. Daha Manu del Moral, Negredo gibi bircok oyuncular var.

Servet var fizikli,Hakan yine fizikli,Mehmet Topal,Gökhan Zan,Burak Yılmaz,Kazım,Hamit'in fiziği iyi.

Durun la burayada yazam :)

Beyler hiç alınmayın gücenmeyin ama biz bu kafayla gidersek, 5-6 yıl sonra bırakın avrupa veya dünya kupalarını, gruplarda 3-4 mücadelesi veririz.Ligimizden ŞL'ne direk giden takım kalmaz.

Bir an önce şı kafaları değiştirmeliyiz.Bırakın TD'ü falan hatası falan vardır falan ama.Ben sokakta yürürken Servet'i görsem,Sabri'yi görsem veya Gökhan'ı görsem "bu adamlar sporcu" demem.

Bu tarz Teknik adamlar burda niye başarılı olmuyor sebebi belli aslında.Bu adamlar İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda'da takım çalıştırırken yaptığı şey bellidir.Taktiğini verir fizyoterapisti takıma standart prosedür olan hareketleri gösterir sonra işi biter bu adamın.Geri kalan şeyleri profosyonel olan oyuncu kendisi yapar.Kendi yediklerine dikkat eder,fiziğini güçlendirir,taktik ve stratejiler hakkında bilgi toplar, eğitimini alır, adam gibi yaşar yani.

Burda bizim oyuncular istiyorki herşeyi TD halletsin.Adam gelsin bize taktik versin,benim tekniğimi düzeltsin,bana ders versin,benim fiziğimi geliştirsin son olarakda bana gaz versin bende belki bana güvenilirse sahaya çıkıp oynayayım.Yok abi böyle mantık dünyanın hiçbiyerin uyanalım artık gerçekten canım acıyor yeter!

Elin oğluda karı ile kız ile dolaşıyor,sevişiyor.Elin oğluna da saygısızlık yapan var küfür eden var.Ama adam önce işini biliyor, iş ahlakına sahip, çıkıp oynuyor.Bizimkiler hala "Bize güvenilirse herkesi yeneriz" mantığında.Ne demektir ulan bu?Ne demek sana güvenilirse?Ne yani sana burda 70 milyon küfür etse sen sahaya çıkıp kendi kalene gol mü atacaksın?Arkadaş yıllık 2.5 milyon € alıyonuz da bu paranın gerçekten hakkını vermeye gelince mi "bize güvenilirse" oluyor?İşin ne lan!Çık sahaya adam gibi topunu oyna.

Hep o kadar para al,hem iş ahlakına sahip olma,hem herşeyi başkasından bekle,armut piş ağzıma düş yap, kendine hiç dikkat etme,sahada 5 mt.ye pas vereme.Sonra burda sizi destekleyenler insanlar birşey diyince hemen trip at.Bir kişi çıksın desinki bu olay dünyanın ......... ülkesinde de oluyor ve onlarda dünya futbolunda ............. şu öneme sahip diye.

Bizim medya nerde bi bok olsa hemen TD'lere hesap kesiliyorda.Ben hiç görmedim şu hayatımda futbolcular için yazılan bir eleştiriyi(Toptan bütün futbolcuları kastediyorum,1-2kişiyi değil).Anasını satıyım adamların iyice totosu kalktı.Kendilerine dünya 3. olmuş takımın oyuncusu zannediyorlar.Uyandırıyım onları biz dünya 3. olduğumuzda hiçbiriniz yoktunuz o takımda!

Çoğu kişi okumayacak ama olsun arkadaş doldum iyice yeter artık.

Selçuk İnan çıktıktan sonra maçı kapattım..

Volkan'a sinir oldum bu maç. Beyefendi topu oyuna anca iki saatte sokuyor. Neuer'e bakıp örnek alsın biraz. Ayrıca Gökhan'da sanki maça silah zoruyla çıkmış gibiydi. Bir milli maçta da iyi oyna be kardeşim.

Hakan,

Sirf sadece fizik degil. Benim saydigim oyunculara bak, senin saydigin Zanlara, Servetlere bak. Fizigi iyi olup, top kullanabilen kac oyuncumuz var ? Sadece Topal ve Necip. Baska yok. Fizik cok guclu dedigimiz Burak karsisinda Badstuber'i gorunce resmen kendini yerde buldu. Ve saydigin kucuk boylu oyuncular dunya capindaki oyuncular. Maradonna'da okuz degildi, ama asiri yetenekliydi.

Sorun ikili mucadeleye giremiyor oyuncularimiz. Girebilenlerde topu kullanamiyor. Orta sahada sadece Aurelio kazanabildi, ama onun mevki ve tecrubesine bakarak sart. Ama Gokhan hicbir ikili mucadeleyi kazanamadi. Ben hatta Hollanda macinda cok dikkat ettim, ve saydim, Gokhan Affelay'dan topu 1 kez bile alamamisti. Rezil yani oyuncularimiz ikili mucadelelerde.

Futbol acisindan kaliten yetersiz ise, fizik acidan cok iyi olmalisin. bkz Stoke City. Ama bizde bu yok.

ilk defa arenada milli takım maçı izledim bugün. bu kadar pasif bir taraftar olamaz. taraftarlar olarak çok etkisizdik, ateşleyemedik takımı.

maçın en iyileri kesinlikle sabri, volkan, arda, gönül ve aurelio idi.

hakan balta kanat bindirmeleri yapamayacak kadar korkakça oynadı. keşke s. inan değil de balta çıkarılsa g. töre sol kanada kaydırılsaydı.

ilk defa arenada milli takım maçı izledim bugün. bu kadar pasif bir taraftar olamaz. taraftarlar olarak çok etkisizdik, ateşleyemedik takımı.

maçın en iyileri kesinlikle sabri, volkan, arda, gönül ve aurelio idi.

hakan balta kanat bindirmeleri yapamayacak kadar korkakça oynadı. keşke s. inan değil de balta çıkarılsa g. töre sol kanada kaydırılsaydı.
uzun zamandir böyle futbol kalitemizle beraber taraftarin atesleme kaliteside düstü.nerde o sami yendeki 20 bin kisinin maldinilere 100 bin kisi statta sandirdigi taraftar.simdi ancak zaman zaman islik calmayi biliyorlar diger zamanlardada tiyatro seyircisinden fark yok

Gary Lineker: "Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur"

yapcak birşey yok .:)

515.jpg

Servete hem milli takim hemde GS'den cikmali. Hakan Balta'da is yok. Sabri idare eder. Aurelio yerine Topal oynamali.

Gary Lineker: "Futbol 90 dakika süren ve sonunda Almanların kazandığı bir oyundur"

yapcak birşey yok .:)

İspanya tokatı kodumu sesi taa Güney Afrikadan geliyor ama ? Boş iş bunlar .Futbol gerekenleri yapanların kazandığı bir oyundur .Hamit maç sonunda ben 6 aydır top oynamadım ama fizik olarak benle takım arkadaşlarım arasında fark varmıydı dedi ? ki çok haklı .Yakında elit futbolcu zümremiz Hamit'i asar .Ya arkadaş şu Servet fetişizmini bir türlü çözemiyorum .Nedir bu adamda televizyon yada tribüne yansımayan ama gelen her teknik direktörün gözüne batan şey ?Yemin ediyorum Servet arkadaşım olsa halı saha maçı yapıyor olsak arayıpta gel maç yapalım demem .Dfenas oyuncusu rakibe nasıl müdahale edilir bilemez mi ? O boyla hiçbir kafa topunu alamıyor ,hiçbir pası isabetli değil ama sümkürmek üzerine master degree.Burdan çok sevdiğim teknik direktörümüz Fatih Terim'e sesleniyorum .Hocam eğer okuyorsan Allahını seversen oynatma Serveti .10 kişi başlayalım maça gıkımı çıkarırsam namerdim .Ve artık Sabri'nin orta saha oyuncusu olmadığını gör .Sabri bugün sahanın değil dünyanın en iyi oyuncusu olsa da farketmez.İlla oynatacam diyorsan sağbek oynat .Bu akşam 2. golü yediğimizde kalbimde kısa süreli bir sıkışma oldu az daha gidiyordum .Rakibimiz Almanya değil ama artık Moldova Faroe Adaları Kazankistan Malta kıvamında top oynamayı bırakalım .En son İngiltere'ye 6-0 yendiliğimizde bu kadar utanmıştım .Kendi evimizde İspanya'ya kafa tuttuk biz .Lütfen yetkililer bunu akıllarının bir yerine not etsin .Oyuncular artık gırgırı şamatayı bıraksın doğru düzgün hayatına baksın antremanını yapsın boş zamanlarında isterse her ülkeden bir kadınla beraber olsun .Ama sahada üstüne düşeni yapsın .İyi oynamayanabilirsin ama mücadele etmezsen bırakalım biz herşeyi .Yazık şuan uyuyamayan tonlarca insan vardır benim gibi .

Geri
Üst Alt