Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Bizi paraya satan,bize en büyük düşmanlık besleyenlerle kucaklaşan bir adamı geri getirerek çok güzel sattın teşekkürler mi demek istiyoruz?

Son düzenleme:
hayatda kazanamayiz
Milli takimi ne hale getirdiler...
yapimda ve yayinda emegi gecen herkesin allah belasini versin...

Bugün bizi daha zor bir maç bekliyor. Umarım Cuma günkü gibi seviniriz ama zor gibi...

Bütün FT ve tüpçü düşmanlarının , avatar resmini Letonya bayrağı yada Letonya Milli Takımı Logosu yapma önerisinde bulunuyorum. Amaç sinerji yaratmak ! Umarım bu gün Letonya'mız yenecek !

#BugünGünlerdenLetonya

Cek Cumhuriyeti bugün Kazakistan'i yener ve grubu bitirir yüksek ihtimalle. Bu mac olsa olsa 4.lük maci olur. Letonya'nin cöp olmasi sebebiyle Türkiye bu dandik kadrosu ve hocasiyla alir.

Geçen 2-1 Çeklerimiz yendiği gün inanılmaz mutlu olmuştum ve büyük moral olmuştu :) Bugün de Letonya'dan 2-0 galibiyet gelsin gene coşalım morallenelim :D Kahrol GS düşmaları alın size bomba :D

Renktas Tüpcü tamamda yine Avrupada olmak icin mucadele etsek iyi olmaz mi yaw senelerdir bir Gruplardan cikamadik heyecanli Bir Avrupa,Dunya Kupasi gormek istiyoruz yeter artik.

Tüpçü tamam da FT aynı şeyin laciverdi değil mi ? Hem katılsak ne olacak bu kadroyla ve bu futbolla başarı geleceğini mi zannediyorsun ?

Zaten gruptan çıkamayacağımız belli. İzlanda'ya yenil , Çek'lere kendi sahanda yenil , Letonya'yı yenemiyorlarsa artık elemelere bile katılmasınlar. Seni bilmem ama Benim için Galatasaray > MT.

Adamlar milli takim ne demek onu bilmiyor neymis ceklerin kazandigi gun cok mutlu olmus.Otekide letonyayi destekliyormus.Cok guzel birlik beraberlik duygumuz varmis.Helal olsun size

Pragmatist olmak lazım , bu milli takım ne kadar rezil olursa yabancı sınırı o kadar çabuk kalkacak...

Hazırlık maçlarını bile rakipler kazanmalı...

Mağlup olursak letonyalı gazeteciler terimle jb geçerler.

Geri
Üst Alt