Euro 2016 Grubumuz Belli Oldu

FT bu gruptan çikamaz. foyasi ortaya çikar. sonraki TFF başkani FT'nin görevine son verir.

hollanda'dan 0 puan

Izlanda dan 1 puan

Çeklerden 1 puan

Letonya ve Kazaklardan da 4'er puan aliriz.

10 puan'la dördüncü bitiririz.

vay arkadaş ya.milletin kişilere duymuş olduğu nefret Milli Takım sevgisinin önüne geçmişse biz dükkanı kapatalım.kimsede kusura bakmasın üstünede alınmasın.yada banane alınırsa alınsın.yazık gerçekten çok yazık.

Terim iki sene sonra azizin tdsi olur. Bu grup bunu gösteriyor.

Bütü vatan hainlerine inat fransaya gideriz. Cek takımıda okadar iyi değil. Ilk 2 direk ,üçüncüncülerde play off oynayacak. 2015 yılında da tff secimi var o zamana kadar yaşaya bilirse bu tff bile yani. Hem 1-2 kişi için Türk bayrağını kötü olmasını istemek ayrı bir kafa yapısı olsa gerek.

İmparator lider çikarir

valla ister lider ister ikinci isterse en iyi 3. olarak çıkarsın umrumda değil.çıkarırsa nasıl çıkarırsa çıkarsın.ben artık yazları ülkemi bu tür büyük organizasyonlarda görmek istiyorum.2002 deki 2008 deki heyecanı tekrar tekrar yaşamak istiyorum.Allah'ın izni ile bu turnuvaya da gideceğimizi düşünüyorum.

2.lik büyük başarı.

bu yorumları antuda bile göremezsiniz.

sırf Fatih Terim başarısız olsun diye Avrupa Kupasına katılmak istemeyen insanlarda varmış forumda.

Gidin ozaman her iki seneye bir başka ülkeyi destekleyin.

Terim'e siniriniz geçmedi mi hala?Neden elenmemizi istiyorsunuz? :)Bizim katılmadığımız turnuvalar güzel olmuyor.

Sirf Terimi sevmiyor diye Turkiye'nin elenmesini isteyen mercimek kafalilar var siz antuda yazin bir zahmet.

gaz ve yüksek primlerle ikinci olaracak cikariz herhalde.

Bu MT'in basarili olacagina inananlara sadece guluyorum :D

Arda ve Onur disinda ust duzey 1 tane futbolcu yok

Onur'da kiyak kontenjanindan kadroya giremiyor.

sırf Fatih Terim başarısız olsun diye Avrupa Kupasına katılmak istemeyen insanlarda varmış forumda.

kalkıp buradan biri dese ki "tulundan nefret ediyorum,başkandan nefret ediyorum yada herhangi başka birinden nefret ediyorum.bundan dolayı İnşallah Galatasaray şampiyon olamaz,İnşallah başarısız olur" diye adama edilmedik küfür hakaret kalmaz (kimse o zaman haksızda sayılmaz hani).ama nedense aynı hassasiyet Milli Takımımız söz konusu olunca olmuyor.o zaman şöyle bir düşünelim (olmayacağını bilerek yazıyorum bende yanlış anlaşılmasın) demek YD hasbel kader bizim takıma başkan olsa bu arkadaşlar Galatasarayında küme düşmesini ve başarısız olmasını isteyecekler.ki Fatih Terim başımızdayken başarılı sonuçlar aldığımızda bunların neden çıldırdığıda net bir şekilde ortaya çıkıyor.adamlarda ki Fatih Terim nefreti Galatasarayımızın önüne geçmiş.sonra kalkar bu arkadaşlar Galatasaraylılık duruşundan bahsederler.işin traji-komik yanı da bu oluyor zaten.

Realist olmak lazım.

Başarılar. İnşallah çıkacağız gruptan.

Ülkemi sevdiğim için bunu canı gönülden istiyorum.

Gruptan çıkarsak Demirören teşekkür isteyecek, Fatih Hoca dünyanın en iyisi benim moduna girecek. Çıkamazsak da turnuva keyifsiz olacak. Zor karar.

kalkıp buradan biri dese ki "tulundan nefret ediyorum,başkandan nefret ediyorum yada herhangi başka birinden nefret ediyorum.bundan dolayı İnşallah Galatasaray şampiyon olamaz,İnşallah başarısız olur" diye adama edilmedik küfür hakaret kalmaz (kimse o zaman haksızda sayılmaz hani).ama nedense aynı hassasiyet Milli Takımımız söz konusu olunca olmuyor.o zaman şöyle bir düşünelim (olmayacağını bilerek yazıyorum bende yanlış anlaşılmasın) demek YD hasbel kader bizim takıma başkan olsa bu arkadaşlar Galatasarayında küme düşmesini ve başarısız olmasını isteyecekler.ki Fatih Terim başımızdayken başarılı sonuçlar aldığımızda bunların neden çıldırdığıda net bir şekilde ortaya çıkıyor.adamlarda ki Fatih Terim nefreti Galatasarayımızın önüne geçmiş.sonra kalkar bu arkadaşlar Galatasaraylılık duruşundan bahsederler.işin traji-komik yanı da bu oluyor zaten.

sana katılıyorum renktaş Fatih Terimi eleştirebilirler ama bu küfür ve hakaretleri kesinlikle haketmiyor.

bazen bakıyorum en alakasız bir topicte bile Fatih Terime sayan süpürenler oluyor.

Geri
Üst Alt