Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

Ya ben mactan evvel yenilecegimizi biliyordum, anormal de bi durum yok ama tek atak yok, ilk korner 70.dk!!!

Sahsiyetsiz bi futbol.

Boyle oynarsak isvicreyi de , galleri de yenemeyiz.

Bu mac Turk teknik adamlarin uluslararasi piyasada neden 3 kurus degerlerinin olmadiginin bir ispati oldu.

Hala takimin basina Turk antrenör getirme derdindeyiz!!
bende bu maci puan alma bakimindan ekstrem ve ekstra goruyordum. dolayisiyla bu mactan ziyade diger iki maca dikkat cekmistim yorumlarimda.

10 maca yakindir gol yemen bir italya demistim mac oncesinde.
kompakt anlamda turnuvanin da fransa ile beraber en iyi takimi oldugunu belirtmistim.
- 4141 kagit uzerinde cikmis senol hoca, sahada ozellikle ilk yari 631 oynadik kimi zaman 721
kenan sag bek oynadi resmen ilk yari. okay ekstra stoper gorevi yapti , ozan keza ceza saha yayi uzerinde kalabalik yapti. zeki merihe yakin oynadi esittir 6.5 ,7li defans. resmen top gostermediler ilk yari ozellikle italya.

2.yari okay,ozan ayni anda cikinca,bireysel hatalarimiza da ozellikle stoperler,sol bek ve kalecimiz yapinca pas hatalari vs ,rakipte cezayi keser....

irfan'in girmesine anlam veremedim. mactan puan koparacagimizi bu degisiklikle hoca dusunup dmleri cikarmayi dusunmesi ,asiri sacma buldum izlerken. ben degisiklikten ziyade oyun anlayisinda ufak rutusla skoru en azindan 1-0 da tutmaya cabalardim. averaj konusu cok onemliydi, mac oncesi > az hasarla kaybedelim kafi demistim.
malesef 3-0 kotu oldu.

sahadaki dizilisten, karsilamalardan,defansin yaptigin kritik pas hatalari, 6li 7li defans hatti yapip ceza saha ici ve onunde kumelenmemiz, bu maca dair anlam veremedigim noktalar simdilik aklima gelen.

hoca rakibi iyi etud edememis. oyuncularda gerektiginden fazla panik,heyecan, koordinasyon eksikligi,konsantrasyon kaybi vsvs liste uzar gider. her yonuyle kotu bir teknik ekip ve oyuncular birlikteligi performans.

italya karsisinda en azindan az hasar, ve sonraki maclara yonelik az hatasiz bir oyun anlayisi performansi bekliyorudm bu mactan.

malesef hic birini yapamadilar ustte degindigim noktalardan.

saglik olsun.

bu milli takımın jenerasyonu çok iyi diye bir kalıp ezberlendi herkes tekrarlıyor. nesi iyi bunların. bir defansta çağlar var hakan çalhanoğlu var bir de ortalama sağ bek o kadar. geri kalanlar iyi takımlarda oynasalar bile devamlılığı olmayan topçular kimisi de 2. lig takımı topçuları. orta saha desen son yılların en vasat orta sahası. hürriyet göçer kadar oynayacak ön liberon yok. emre belözoğlu'nun oyun zekasına yaklaşacak bir oyuncun yok. forvet de burak' a bel bağlamışsın. biz bu herifi seneler önce takım oyununa faydası yok diye gönderdik. milli takımın gruplarda alacağı sadece 1 puan olur.

Tarihin en iyi kadrosu diyenler online mı? Değil arkadaşlar değil işte. Tamam konjenktör değişti artık Avrupa piyasası balkanlardan sonra bizim piyasaya girdi. Yerli oyunculara verilen paralar düştü,hepsi Avrupa ya gidiyor ama bu kalite ile eş anlamlı değil. Bugünki şartlar o zaman olsaydı, Bülent Korkmaz 100 milyon Euro ya Real Madrid e giderdi. Zeki Çelik Fransa şampiyonun sağ beki ise hakan unsal İtalya şampiyonun sol bekiydi. Allah aşkına Merih caglari izleyin , ne teknik var top ayaktayken ne de oyun görüşü .Yemişim Juventus da oynamasını , demek ki dünya futbolunda artık oralarda oynamak artık o kadar zor değil. Allah aşkına prime Caner Erkin nere umut meras nere prime Gökhan gönül nere Zeki Çelik nere, Arda turan primenın yanına yaklaşan adam varmı? Lan 2015-2016 Oğuzhan Özyakup kalitesi bile yok ne Ozan Tufan da ne okay yokuşlu da . Aynen okay premier lig de oynuyor usta geçin bunları vasat takım bu. Elemelerde şans ve savunma ile belirli bir başarı kazanılmış olabilir ama tarihin en iyi kadrosu felan değil bunlar beklentiyi yükseltmeyin..

Dogru duzgun kadro yokken sapkadan sampiyon kazaniyordu terim averajla kacti
Elinde Cl kadrosu olan Sergen balina şampiyon oldu zaten.

Messi ( Ghazzel)
Ronaldo (ların)
Marcelo (rosier)
Busgest (necip)
Kante (Atiba)

Utanmadan hala kadro kötü diyorsunuz.
Ligin en iyi kadrosuydu ve kendi kurduğu kadroydu.

O kadar saçmaladıki şenol

Aylardır italyaya çalıştığını söyledi topu verincede ezildik almaya çalışıncada

Yedeğe 10 tane oyuncu koymuş oyunu ve anlayışı değiştirecek tek isim keremdi adamı almamış

Bireysel bişey yapacak keremi kadroya almayıp bi ihtimal tavşan çıkarır denen halili oyuna alıp kerem kararının hatalı olduğunu ispatlıyosun

En kötü 3. bile çıkacakken takım tamamen dağılıyor ve bişey yapamıyosun -3 averaja düşüyosun sadece 1 maçla

Aynı gs gibi milli takımda atamadığı veya gol yediği her an maçı bırakıyo

Kalan 2 maçta min 4 puan yapamazsak işimiz zor,iyi oynayıp 1-0 kaybetseydik keşke hem kötü oyun hem mağlubiyet hemde 3 farklı yenilmek olabilicek en kötü senaryoydu

Butun takimin ayagi titriyordu yaw keremlik mac degildi bu mac

Tv de yorumcular hazır değiller falan diye saçma sapn konuşuyorlar milyonları isterken gayet hazırlar,
Aramızda uçurum var uçurum
Avrupada herhangi sıradan bir futbolcunun aldığı maaşın onda birini anca hakederler bizim çapsızlar,
Takımın başında da çapsızların kralı da olunca 2-3 tane oynayabilcek adamı da oynatmaz. Madem kontra yapcan kerem cengiz gibi pır pır adamlarla niye oynamıyon

Lastik şenol simdi yabanci siniri filan konuş sen... italyayi analiz etme. 2.taktik gelistirme oyunu okuma. Senin gibi tdlerin...

Hoca rezil oğlu rezil.
Ama herkesin dilinden düşürmediği bu kadro gelmiş geçmiş en iyi kadro lafına takılıyorum

2002
2008
Kadroları bu kadro'nun içinden geçerdi.

İçinden geçer dediğin kadronun mimarı burada 10 yıldır itin götüne soktuğun Fatih Terimdir yav sende bi karar ver..

Chiellini ilk yari bizim ceza sahasi onunde pas dagitti donen toplari aldi lan.Bunu bile goremeyip oyuna mudahale edemedi kenardaki zimbaci.Rezillik baska bi sey degil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu noktayi iyi yakalamissin erman renkdasim.
chiellini resmen ekstra ofansif oyuncu olarak ataklara katildi bizim yari alanimiz ce ceza yayi civarinda.
bonucci daha cok emniyet subabi gorevi ustlendi, topla da pek orali olmadi. bu sanirim mancini hocanin taktik secimiyle alakali <> burak'i macin hic bri aninda bos birakmamaya yonelik bir durum olarak algiladim. ki, mac oncesinde italyan medyasinda kendileri de burak'in yarim saatlik analiz vidyosunu ezberledik ,gibi demecler vermislerdi italyan milli takimi tandem ikilisi....

mudehale konusunda hem fikirim ozellikle ilk yari ozelinde.
malesef 2.yari yapilan mudehalelerin hepsi fiyaskoydu,orta dmlerin ayni anda cikip irfan vsnin girmesi....

averaj anlaminda saglam hasar alindi, yazik oldu.

hayirlisi olsun.

Fatih Terimin ne demek olduğunu apaçık bir şekilde göstergesidir bu maç

Geri
Üst Alt