Ya ben mactan evvel yenilecegimizi biliyordum, anormal de bi durum yok ama tek atak yok, ilk korner 70.dk!!!
Sahsiyetsiz bi futbol.
Boyle oynarsak isvicreyi de , galleri de yenemeyiz.
Bu mac Turk teknik adamlarin uluslararasi piyasada neden 3 kurus degerlerinin olmadiginin bir ispati oldu.
Hala takimin basina Turk antrenör getirme derdindeyiz!!
bende bu maci puan alma bakimindan ekstrem ve ekstra goruyordum. dolayisiyla bu mactan ziyade diger iki maca dikkat cekmistim yorumlarimda.
10 maca yakindir gol yemen bir italya demistim mac oncesinde.
kompakt anlamda turnuvanin da fransa ile beraber en iyi takimi oldugunu belirtmistim.
- 4141 kagit uzerinde cikmis senol hoca, sahada ozellikle ilk yari 631 oynadik kimi zaman 721
kenan sag bek oynadi resmen ilk yari. okay ekstra stoper gorevi yapti , ozan keza ceza saha yayi uzerinde kalabalik yapti. zeki merihe yakin oynadi esittir 6.5 ,7li defans. resmen top gostermediler ilk yari ozellikle italya.
2.yari okay,ozan ayni anda cikinca,bireysel hatalarimiza da ozellikle stoperler,sol bek ve kalecimiz yapinca pas hatalari vs ,rakipte cezayi keser....
irfan'in girmesine anlam veremedim. mactan puan koparacagimizi bu degisiklikle hoca dusunup dmleri cikarmayi dusunmesi ,asiri sacma buldum izlerken. ben degisiklikten ziyade oyun anlayisinda ufak rutusla skoru en azindan 1-0 da tutmaya cabalardim. averaj konusu cok onemliydi, mac oncesi > az hasarla kaybedelim kafi demistim.
malesef 3-0 kotu oldu.
sahadaki dizilisten, karsilamalardan,defansin yaptigin kritik pas hatalari, 6li 7li defans hatti yapip ceza saha ici ve onunde kumelenmemiz, bu maca dair anlam veremedigim noktalar simdilik aklima gelen.
hoca rakibi iyi etud edememis. oyuncularda gerektiginden fazla panik,heyecan, koordinasyon eksikligi,konsantrasyon kaybi vsvs liste uzar gider. her yonuyle kotu bir teknik ekip ve oyuncular birlikteligi performans.
italya karsisinda en azindan az hasar, ve sonraki maclara yonelik az hatasiz bir oyun anlayisi performansi bekliyorudm bu mactan.
malesef hic birini yapamadilar ustte degindigim noktalardan.
saglik olsun.