Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

Uğurcan
Zeki Merih çağlar Kaan
Taylan İrfan
Kerem Hakan Cengiz
Burak

Kadro bu olmalıydı

Gallerin Orta alan ramsey haric vasat.

Ben kenanı da kenara ceker diye bekledim, irfancanı 11e atar, hakan sola cengo saga gecer diye dusundum ama kenan yine 11de.

Senor ve kendi jeninde olan hocalarda oyuncuyla duygusal bag kurma hastaligi var. Merti almasi da bu yuzden biraz aslinda.

yusuf ve merihi kesince herşey yolunda mı gidecek şimdi?
uğurcan
zeki çağlar kaan umut
taylan
irfan hakan
halil cengiz
burak
hatta halil yerine kerem,irfan yerine orkun olabilirdi ama biz ozana laf ettik gider gol atar bu maçta şenol da taktik deha olur..

Merkezde istasyon olup top dağıtacak tek adam yok yine. Savunmacı Okay ve dengesiz Ozan var. İrfan Can oynamalıydı bence.
top dagitma konusunda ozellikle hakan'a yakin olmasi adina top teknigi ve pas yuzdesi iyi olan orkun'un oynamasini belirtiyordum gecmis mesajlarimda.

ozan - okay denkleminde ,okay yine bir nebze pas atabiliyor ozana nazaran...

ben galler macina 442 cikilmali mutlak demistim. bir onceki sayfada.
gordugum kadariyla ilk 11 dizilis 442

cengiz kanatta olacak burdan defansif zaafimiz olabilir,son mesajda dedigim galler kontralarina zeki ve diger kanatta umut yeterli olamaz birebirlerde vs...
bu sorun resmi onbire baktigimda devam edecek gibi...cengiz zekiye ne derece yardima gelecek rakibini kovalayip top kapacak vs....

diger kanatta italya macinda oldugu gibi hakani yine anlamsiz sekilde kanat'a yollamisiz...
hakan da keza defansif olarak yeterli degil orta onde oynamadikca.
ki, hakan dan ozellikle kanatta oynayacaksa defansif islere girmesini acikcasi istemem. onun yapmais gereken ilk ve en onemli elzem gorevi takimin atak olusumlarinda liderlige burunup sorumluluk almasi.
kendisini kanada mahkum ederek hoca yine taktiksel hata yapiyor... < > mac baslar hakan orta one gecer, kendi asil bolgesine,,,, kenan ise kanadi alir dusuncesindeyim,beklentisindeyim. aksi takdirde galler kanat kontralarini engellemek icin cengiz,hakan dan ziyade okay ozan ikilisinin donusumlu olarak kontralarin olustugu ilerledigi bolumleri kapamalarini beklemekten baska alternatif gorunmuyor ilk onbire baktigimda.

* caglar umarim italya macinda yaptigi asiri ozguven vari top surmeleri ve devaminda topu rakip orta sahaya kaptirip saglam tehlike yememize sebebiyet vermez.
-hava toplarinda da pek iyi gormedim son bir kac mactir caglar'i....

*zeki umarim italya macindaki gibi garip hibrid stoperlige burunup stopere yapisik oynamaz...
lille takiminda oynadigi gibi, kendi asal bolgesinde futbolun dogrularini yapsin kafii...kulup takiminda bu sezon muthis sekilde yaptigi gibi...

*kaan in stoperde olusuyla ,zeki de kendi asal bolgesinden toplu oyunda oyun icinde olmasi kafasi rahat olmasi gerekir.

*vakit kaybetmeden topu cengiz,hakan ikilisinden biriyle bulusturmalilar defans bekleir ve ortanin ortasindaki oyuncular.

galler 433 cikacak... onlarda kazanmak icin iddiali bir 11 cikarmis gozlemledigim kadariyla...

-------1997 de son oynadigimiz galler macini 6-4 kazanmistik.--------

umarim bu aksam galibiyetimizi yorumladigimiz bir 90 dakika olur.

ilginc bir mac bizleri bekliyor.

basarilar milli takim.

Bu nasıl bi şampiyona kadrosu lan. Yedek sol bek yok, yedek sağbek stoperden bozma. Kerem hariç yedek kanat yok, bi tane yedek forvet var. milyon tane ortasaha ortası oyuncu var.

Joe Allen tek başına bizim orta sahayı süpürürse ben de Şenol'u süpürürüm.

su umut meras denen amatör topcunun yerine baska bi topcumuz yokmu

erdüyle levo gene kurtuluş savaşını anlatackmış bittik

Son 15 yılın en iyi jenerasyonunu yakaladik diyorduk her yerde eksik var topçular çok formsuz bakalım nasıl bir maç olacak.

bizim ekip ne zaman gol atmak mecburiyetinde hissetse eli ayağına dolaşıyor.

andorra, arnavutluk gibi maçlarda çok sıkıntı yaşamıştık.

top bizde kalırsa benzeri olmaz umarım.

İrfan veya Orkun oynamayacaksa neden ikisi de kadroya alındı onu da anlamıyorum, ikisinden biri oynasa pas kalitesi de artacak takımın ee oynamayacaksa ve oyun ezberi Okay - Ozan üzerinden devam edecekse neden ikisi birden alındı hadi onları geçtim Dorukhanla Taylan neden alındı o zaman, bu ne boktan bir planlama.

Geri
Üst Alt