EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Bence Montella gayet iyi iş başardı bu arada. Hayatımda ilk defa bu kadar kompakt savunma yapan bir milli takım gördüm avusturya ve hollanda maçlarında gayet iyi teknik direktörlük yaptı
Hollanda maçında iyi teknik direktörlük yaptığını söyleyen tek kişi olabilirsin dünyada

1720301182572.webp

1 kaleci, 1 kaliteli Santrafor ve 1 tane kaliteli defansif orta saha bulduğumuz an yolumuz çok açık.

Çok üzgünüm. Başta 5 maç harika oynamış ve mücadele vermiş Barış, Ferdi, Arda, Kaan olmak üzere tüm oyuncularımızın emeklerine çok üzüldüm. Montella efendinin Kenan takıntısı bizi malesef buraya getirdi. Şu maça Kerem ile başlasa bambaşka olurdu. Tüm takımın alnından öpüyorum. Yüreğinize sağlık, canınız sağolsun
20240707_000635.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem Aktürkoğlu oyuna girdiği anda oyunun seyrini değiştirdi. Müthiş işler yaptı. Sırf Juventusta oynuyor diye gruplarda hiçbir şey yapamayan Kenan ile elendik. Kerem kadar yetenekli kanat oyuncumuz yok bunu kabul edelim. Umarım herkes değerini geçte olsa anlamıştır. 🪄
6lx1md.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjkliler gene aglamaya baslamislar, semih semih diye.

bombos pozisyonda odun gibi durup topun kendisine carpmasini beklemek yerine bilincli vurus yapsa 2-2 olurdu.

Ilk yaridaki mucadeleye yazik oldu. Soylenecek cok sey var ama is isten gecti. Italyanlar pizza seviyor saniyordum, Montella abimiz corba seviyormus. Simdi al Kenan'ini yallah ulkene.

servet yardımcı kına yaksın totosuna

Kenan değişikliğinin gecikmesi dışında hatası yok. Hollanda'nın maç boyu yarım pozisyonu var
Samet sakatlanmasa hala cenki oyuna almıyordu daha ne hatası olmayacak. Kerem ve okayı hazırladı, o sırada gol yedik artık skor değişti bunlar olmaz gol atmam lazım diyemedi. Açık alan oyuncusu Kerem ve defansif okayı oyuna aldı. Maçı tek başına verdi. Çok sinirliyim uzun süredir hiç bukadar hoca yüzünden kaybedilen bir maç izlememiştim.

Bence Montella gayet iyi iş başardı bu arada. Hayatımda ilk defa bu kadar kompakt savunma yapan bir milli takım gördüm avusturya ve hollanda maçlarında gayet iyi teknik direktörlük yaptı
Fransayı terbiye ettiğimiz maç var, maçı tamamını domine etmiştik.

Defansif olarak bayağı kötü ve yer tutamayan bir ekibiz.

Hoca net hayal kırıklığıydı maalesef elimizdeki turu verdi adam.
Vasatı aşamadığını düşünüyorum turnuva boyunca.
İnsanlar da kabul etmiyor ama bayağı ballı bir turnuva geçirdik, az ayağı top yapan bir ekip portekiz gibi yürüyerek farka giderdi.

Tabiki maç sonrası konuşmak kolay, ama bizim takım/Montella fazla saygı duymuş Hollandara.

Heriflerde pek bir numara yok(tu). Daha baskılı, presli ve ofansif oynasaydik..daha iyi olurdu.
Olabilir ama öyle oynarken kontradan 1 tane yersek maç bir anda başka bir şeye de dönebilirdi. O yüzden ilk yarıdaki planı yerindeydi bence Montella'nın oyuncu değişikliğ ve Kenan takıntısı hatalıydı.

Geri
Üst Alt