- 20 Ağustos 2017
- 23.746
- 16.140
- 1.838
Acik bariz fenerlisinAferin evladım, böyle haddini bileceksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acik bariz fenerlisinAferin evladım, böyle haddini bileceksin.
Baban fenerli.Acik bariz fenerlisin
Hollanda maçında iyi teknik direktörlük yaptığını söyleyen tek kişi olabilirsin dünyadaBence Montella gayet iyi iş başardı bu arada. Hayatımda ilk defa bu kadar kompakt savunma yapan bir milli takım gördüm avusturya ve hollanda maçlarında gayet iyi teknik direktörlük yaptı
Bu genç oyuncular ile dolu takım illerde iyi işler yapar bence.monti koltuğunu korur. türkiye gibi bir takım çeyrekte elendiği için hoca kovamaz.
Hollanda maçında iyi teknik direktörlük yaptığını söyleyen tek kişi olabilirsin dünyada
Kenan çok kötüydü bugün.Kerem oynasa maçın adamı olacaktı,girdiği pozisyonlari da gördünüz

Samet sakatlanmasa hala cenki oyuna almıyordu daha ne hatası olmayacak. Kerem ve okayı hazırladı, o sırada gol yedik artık skor değişti bunlar olmaz gol atmam lazım diyemedi. Açık alan oyuncusu Kerem ve defansif okayı oyuna aldı. Maçı tek başına verdi. Çok sinirliyim uzun süredir hiç bukadar hoca yüzünden kaybedilen bir maç izlememiştim.Kenan değişikliğinin gecikmesi dışında hatası yok. Hollanda'nın maç boyu yarım pozisyonu var
Fransayı terbiye ettiğimiz maç var, maçı tamamını domine etmiştik.Bence Montella gayet iyi iş başardı bu arada. Hayatımda ilk defa bu kadar kompakt savunma yapan bir milli takım gördüm avusturya ve hollanda maçlarında gayet iyi teknik direktörlük yaptı
Olabilir ama öyle oynarken kontradan 1 tane yersek maç bir anda başka bir şeye de dönebilirdi. O yüzden ilk yarıdaki planı yerindeydi bence Montella'nın oyuncu değişikliğ ve Kenan takıntısı hatalıydı.Tabiki maç sonrası konuşmak kolay, ama bizim takım/Montella fazla saygı duymuş Hollandara.
Heriflerde pek bir numara yok(tu). Daha baskılı, presli ve ofansif oynasaydik..daha iyi olurdu.
turnuva boyunca kenanın iyi olduğu maç mı var.Kenan çok kötüydü bugün.
Kerem çok daha erken girmeliydi.