EURO 2024 Çeyrek Final | Hollanda 2-1 Türkiye | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Zımbalasana olm beee

1000002646.webp

Bence o pozisyon sarıydi bileğe basma ters açıdan yok gibiydi ki zaten sameti sakatlayan baldır bölgesine dizden gelen darbeydu.. Tabi maç ani bu kadar gorebildim tekrar tekrar izlemedim..
Arkadan direkt görülüyor yav tabanıyla adamın baldırına giriyor, bant yırtılıyor falan.

O bölgede yırtık şüphesi varmış zaten.

Vincenzo Montella: "Değişiklikleri erken yapsaydık gol yerdik."

En son 2008 yarı finalindeki Almanya maçında böyle içime oturmuştu yenilgi. En son o gece böyle hüzünlenmiştim bir mağlubiyete.

Hepsinin canı sağolsun. Aslanlar gibi mücadele ettiler turnuva boyunca. Bu takımın yaşı daha çok genç. Bu takım daha çok turnuvalarda çok daha büyük başarılara ulaşacak. İnanıyorum.

Beyinsiz beyinsiz sorular soruyorlar ya. Çeyrek final oynayan adama bu soruyu sormak için ya art niyetli, ya da akıldan yoksun olmak lazım.

art niyet tabiki

bjkliler semih denen bir bebenin derdinde

fenerliler büyükekşi ile hesaplaşmak in milli takım başarısız olsun diye bekliyor

art niyet tabiki

fenerliler büyükekşi ile hesaplaşmak in milli takım başarısız olsun diye bekliyor
bu fener tayfası cidden embesil hemde eksıksız tamamı iq seviyeleri amip kadar yok

bu yuzden fenerli arkadaslarıma hiç sormadım ama merak ediyorum neden istemiyorsunuz büyükekşiyi desek neler diyecekler merak ediyorum

art niyet tabiki

Milli takımda kulüp derdine düşen adama hiçbir koşulda saygı duymuyorum şahsen.

Turnuva süresince örneğin Barış Alper neyse, Ferdi de oydu benim için. O yüzden tiksiniyorum bu tip kafalardan.

Geri
Üst Alt