Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.759
- 18.853
- 1.188
Bu daha hic bisey degil, bi bilsenizGurbolara çok sövüyordum ama avrupada harbiden sevilmiyoruz adamlar haklıymış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu daha hic bisey degil, bi bilsenizGurbolara çok sövüyordum ama avrupada harbiden sevilmiyoruz adamlar haklıymış.
Arkadan direkt görülüyor yav tabanıyla adamın baldırına giriyor, bant yırtılıyor falan.Bence o pozisyon sarıydi bileğe basma ters açıdan yok gibiydi ki zaten sameti sakatlayan baldır bölgesine dizden gelen darbeydu.. Tabi maç ani bu kadar gorebildim tekrar tekrar izlemedim..
Hiç beğenmem de iyi turnuva geçiriyordu yazık olduYediğimiz 2. Gole bakın tekrar mert muldurun haberi yok gakponun arkasında olduğundan top auta çıksın diye gevşek gevşek bekliyor..Normalde o topu 50 kere kornere atabilirdi
la mal mal soru sormayın adama
la mal mal soru sormayın adama
merihi lincliyorlarNeler yazılıyor forumda Twitter'da orda burda neden şaşırdın
Semihin neden oynatmadi diye lincliyorlar Twitter'da. Neymiş girer girmez takımı pozisyona sokmuş. 6 pastan gol kaçırdığı detayı yok ama :dmerihi lincliyorlar
bizde kaybetme kültürü yok
gecen sene ligte fener maclarında tadic ve irfanın her mac vardı bilege basma hatta tadic basıp geçiyordu foul bile çalmıyorduMert bilek basma -BAY 3. sü ?
Beyinsiz beyinsiz sorular soruyorlar ya. Çeyrek final oynayan adama bu soruyu sormak için ya art niyetli, ya da akıldan yoksun olmak lazım.
Skorla keremin ne alakasi varSkorun sorumluları:
%70 montella
%25 mert müldür
%5 kerem+zeki
bu fener tayfası cidden embesil hemde eksıksız tamamı iq seviyeleri amip kadar yokart niyet tabiki
bjkliler semih denen bir bebenin derdinde
fenerliler büyükekşi ile hesaplaşmak in milli takım başarısız olsun diye bekliyor
Semihin neden oynatmadi diye lincliyorlar Twitter'da. Neymiş girer girmez takımı pozisyona sokmuş. 6 pastan gol kaçırdığı detayı yok ama :d
Milli takımda kulüp derdine düşen adama hiçbir koşulda saygı duymuyorum şahsen.art niyet tabiki
bjkliler semih denen bir bebenin derdinde
fenerliler büyükekşi ile hesaplaşmak in milli takım başarısız olsun diye bekliyor