Euro 2024 Elemeleri D Grubu H:8 | Türkiye 4-0 Letonya | MS | 15 Ekim | TRT 1

O zaman onemli mac
aynen öyle

💥 Finallere katılmaya hak kazanan yirmi dört takım, elemeler genel sıralamasına göre dört torbaya ayrılacak ve altı gruba yerleştirilecektir. Ev sahibi Almanya ve eğer katılım hakkı kazanırsa son şampiyon İtalya birinci torbada yer alacak ve Almanya otomatikman A1 pozisyonuna yerleşecektir. Kura çekimi sırasında play-off kazananları belli olmayacağı için dördüncü torbada yer alacaklardır.

ilk 4e girersek seri başıyız. Almanya ve İtalya durumuna bağlı olarak ilk 5 de olabilir.

Şu an genel sıralama​

Finaller grup aşaması kura çekiminde kullanılmak üzere genel sıralama aşağıdaki gibidir.

Adsız.jpg

Helal olsun size aslanlar ❤️🤍👏 Savunmasal anlamda İsmail ve Abdülkerim, Ofansta Barış, Kerem, İrfan gayet hareketliydi. Samet sürpriz sanatçılar olur da şarkıyı güzel söyler ya öyleydi. Salih ve Hakan çok güzel geçiş oynadı. Kısaca herkes görevini yaptı. Montella Hoşgeldin be.

Takımcılık olarak algılanmasın ama Abdülkerim Bardakcı bu akşam bütün Türkiyeye ve Avrupaya bu ülkenin rn iyi stoperi, Kerem de en iyi kanat oyuncusu olduğunu göstermiştir. Barış bu patlayıcılıkla her zaman zor maçların adamıdır. Gurur duyuyorum sizinle ❤️🤍

Vincenzo Montella dedik. Hem Avrupa hem Türk futboluna hakim dedik. Uzun seneler Milli Takımımıza harika şeyler yaşatacak çok belli. Tekrar Hoşgeldin Hocam 🇹🇷🫶🇮🇹

Yapıştırıp geçelim.

Takımcılık olarak algılanmasın ama Abdülkerim Bardakcı bu akşam bütün Türkiyeye ve Avrupaya bu ülkenin rn iyi stoperi, Kerem de en iyi kanat oyuncusu olduğunu göstermiştir. Barış bu patlayıcılıkla her zaman zor maçların adamıdır. Gurur duyuyorum sizinle ❤️🤍

@Uğur İz

letonya ermenistan maçını izledim letonlar baya iyi top oynadı bizim maçta da kapanıp kontra oynarlar zor maç olacaktır çalhan hakanoğlu yerine kenan yıldız oynamalı

Barış ve Kerem in vurdukları gol ve asist olsun. Kuş medyasında moraller bozulsun.

Geri
Üst Alt