Hakan Ergün
10 Numara!
- 30 Ekim 2013
- 16.808
- 5.676
- 1.623
Bu maci alirsak garantiliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman onemli mac1 puana felan gerek yok 3 alıp geçmemiz lazım.
2024 grup kuraları en çok puan alan takımlara göre belirlenecek.
Bu grupta 2. Olup diğer grupların liderlerinden daha fazla puan alırsak daha avantajlı olucaz.
aynen öyleO zaman onemli mac
Takımcılık olarak algılanmasın ama Abdülkerim Bardakcı bu akşam bütün Türkiyeye ve Avrupaya bu ülkenin rn iyi stoperi, Kerem de en iyi kanat oyuncusu olduğunu göstermiştir. Barış bu patlayıcılıkla her zaman zor maçların adamıdır. Gurur duyuyorum sizinle![]()
1 ay dehledim. Ceza vermeyince bir daha değiştiriyor çünkü avatarı
1 ay dehledim. Ceza vermeyince bir daha değiştiriyor çünkü avatarı
abdulkerımın formu bi nebze düsecektirÜzücü fakat ekibimizin bekası adına gerekli bir hamle
letonya ermenistan maçını izledim letonlar baya iyi top oynadı bizim maçta da kapanıp kontra oynarlar zor maç olacaktır çalhan hakanoğlu yerine kenan yıldız oynamalı
yok ozan tufan yok muletonya ermenistan maçını izledim letonlar baya iyi top oynadı bizim maçta da kapanıp kontra oynarlar zor maç olacaktır çalhan hakanoğlu yerine kenan yıldız oynamalı
hakan 10 numara oynuyor adamın mevkisi orası değil kenan yıldız bari orjin on numarayok ozan tufan yok mu
10 mu oynadi dunhakan 10 numara oynuyor adamın mevkisi orası değil kenan yıldız bari orjin on numara