EURO 2024 Fantasy Football

Ulan limitless kullanalım dedik ama İspanya-Portekiz rotasyon yapar diye kimi alacağımı şaşırdım. Bir de yedek kullanabilmek için farklı günlerde oynayacak adamlar almak lazım, off...

29-31 sıralamasına çakıldık kaldık.

Barış'ı çıkartıp Yamal'ı aldım oynamak zorundasın İspanya düzgün kadro ile çık canımı sıkma

takım sil baştan yapıldı.

3 ispanyol, 2 alman 3 belçika 3 ingiliz 2 fransız

savunma hattı stoperden ziyade hücum beklerden oluşturuldu. 3lü bi hat. 5li orta saha çift forvet.

forvette ne kdr sövsek de lukakudan vazgeçmedik yine. 2 ya da 3 gollü bir maçı olacak kralın. inanıyorum

Tahmin yarışmasında kazanma şansımz az olduğu için riskli Skorlar'ı seçtik :D Maçlar'ın değişik Skorlarla bitmesini bekleyez yoksa zaten kazanma ihtimalimiz az :D

Takımı komple değiştirdim ama bakalım...

ilkay, wirtz ve mctominayden sadece 5 puan almışız. rezalet.

Evt cunku kadroya aldim

Benim aldigim oyuncu zicar.

Hic şaşmaz
Murphy kanunudur - geçen hafta ingilzler berbat oynuyor diyekane saldım fülkrug aldım - kane attı fülkrug cacık..

dün wilcard ile 12 trasnfer yaptım baştan aşağı son 8 e hazırlık ....fülkrug saldım....attı..

BAY'ı da saldım - çekya'Ya golü var mesela.

Murphy kanunudur - geçen hafta ingilzler berbat oynuyor diyekane saldım fülkrug aldım - kane attı fülkrug cacık..

dün wilcard ile 12 trasnfer yaptım baştan aşağı son 8 e hazırlık ....fülkrug saldım....attı..

BAY'ı da saldım - çekya'Ya golü var mesela.

3 haftadir kadrodan lukakuyu cikarmiyorum. 2 hafta zicti, bu hafta ne yapcak bakalim

İspanyadan 2 adam aldim muhtemelen kapsamli bi rotasyona gidecek bugun :d

Geri
Üst Alt