EURO 2024 Fantasy Football

Baston ve Dondurmadan 14 puan gelmiş, dondurmayı kaptan yapsaydım keşke,

bellingımı captan yaptım inş oynar ve gol atar
adam ol belingım

Baston ve Dondurmadan 14 puan gelmiş, dondurmayı kaptan yapsaydım keşke,

bellingımı captan yaptım inş oynar ve gol atar
adam ol belingım
kaptanlığı istediğin gibi değiştirebilirsin

donnaruma yaptın - puan alamadı
bellinghama geçirebilirsin.

bitek maçlar başladığında o gün sonraki maça kaydırabilir misin emin değilim.

maçtan maça bakıp puan koparmak lazım kaptanlık işinde

kaptanlığı istediğin gibi değiştirebilirsin

donnaruma yaptın - puan alamadı
bellinghama geçirebilirsin.

bitek maçlar başladığında o gün sonraki maça kaydırabilir misin emin değilim.

maçtan maça bakıp puan koparmak lazım kaptanlık işinde

ama kaptanlığı aldığın adamın puanı düşüyor galiba
yani 10 pts alan adamdan kaptanlığı aldığın zaman yarıya düşüyor galiba, kaptanlığı verdiğin adamın puan olarak üste çıkması lazım ki kaybın olmasın kazancın olsun

onu da tam bilmek zor şans işte :D

ama kaptanlığı aldığın adamın puanı düşüyor galiba
yani 10 pts alan adamdan kaptanlığı aldığın zaman yarıya düşüyor galiba, kaptanlığı verdiğin adamın puan olarak üste çıkması lazım ki kaybın olmasın kazancın olsun

onu da tam bilmek zor şans işte :D
yok yani şte vahim puan almışsa değişirirsin 10 puanı 20 puan yaptırğında dokunma zaten :D

Mesela benim Karvahal işte, kaptan da olsa 0 puan, Balondor da alsa 0 puan. Abi benden geçti bu işler diyor.

Limitless aldık sözde...

Almanlar'ın skora yakın yıldızları sahaya bıraktı. Dimarco hafif sakatmış, hem bir şey yapamadı hem oyundan çıktı...

Portekizli de alamadık rotasyon yapar diye... İspanya'dan ufak bir riskle Yamal'ı aldık belki genç çocuk oynatır diye, onu da ilk 11'e almadı...

Tüm umut İngilizler ve Belçikalılara kaldı....

Limitless aldık sözde...

Almanlar'ın skora yakın yıldızları sahaya bıraktı. Dimarco hafif sakatmış, hem bir şey yapamadı hem oyundan çıktı...

Portekizli de alamadık rotasyon yapar diye... İspanya'dan ufak bir riskle Yamal'ı aldık belki genç çocuk oynatır diye, onu da ilk 11'e almadı...

Tüm umut İngilizler ve Belçikalılara kaldı....
ben son maçlardan yenme zorununluğu var diye wildcard ile yapıştırdım 12 trasnferi - limitless i son 8 de kullanma hedefim var gerekirse.

ben son maçlardan yenme zorununluğu var diye wildcard ile yapıştırdım 12 trasnferi - limitless i son 8 de kullanma hedefim var gerekirse.

Yenme zorunluluğundan kasıt? Kaybeden takımdan çok oyuncun olursa sonraki tura transferin yetmemesi mevzusu mu?

Unutmadan skor tahminlerini yapalım dun unutmustum

Yenme zorunluluğundan kasıt? Kaybeden takımdan çok oyuncun olursa sonraki tura transferin yetmemesi mevzusu mu?
max puan alabileceğim oyuncular yenmek zorunda olan takımlardan işte - bide tahminen son 8 de devam edeceklerden.

bugün her maçta adamım var misal ama yarın sadece belçikada mesela..

Geri
Üst Alt