EURO 2024 Fantasy Football

3 haftadir kadrodan lukakuyu cikarmiyorum. 2 hafta zicti, bu hafta ne yapcak bakalim

İspanyadan 2 adam aldim muhtemelen kapsamli bi rotasyona gidecek bugun :d
bende ispanyadan kukurella var bitek 4.5 M um kalmıştı - 1 tane aldın son 8e 2 ispanyol daha eklenir duruma göre kafasında- liderlik cepte sayılır adamlarda

lukaku iş yapar ya belçika mecbur yenmeye kıydım paraya KDB var ortada artık bende

Arkadaşlar hiçbirinizde 1 sıkıntı yok.Türk Milli Takım'ı ve Türk pasaportu olan futbolcular ve hocalar dışında olanlardan şike beklenebilir.Özellikle Hollanda - Fransa oynanan Maç bence şikeli 1 Maç'tır.2 takımda kendi sahasında pas yapıyo ve rakipler press yapmıyo böyle 1 iş olur mu yav :D Ben direk Çağatay Ulusoyla Murat Boz'un filmlerine geçtim sırasıyla yav :D

Arkadaşlar hiçbirinizde 1 sıkıntı yok.Türk Milli Takım'ı ve Türk pasaportu olan futbolcular ve hocalar dışında olanlardan şike beklenebilir.Özellikle Hollanda - Fransa oynanan Maç bence şikeli 1 Maç'tır.2 takımda kendi sahasında pas yapıyo ve rakipler press yapmıyo böyle 1 iş olur mu yav :D Ben direk Çağatay Ulusoyla Murat Boz'un filmlerine geçtim sırasıyla yav :D
beni şampiyon yapmayan sistem işte tam anlamıyla bu

ben CCC nin başında olduğum müddetçe bizi üst sıralara tırmandırmayacaklar

Mbappe maçta oynarsa orta sahadan birini zopayla kovalamak suretiyle dehleyecegimizi kamu oyuna duyurmaktan onur duyarım.

Iyi ki Olmo'yu kadroya almistim

Son anda çıkarttım rotasyona çektigi defans oyuncusu ve orta sahayı

Bugunki maçlara skor vermeyi unuttugumu fark ettim şuan puh

İstifa da bir hizmettir tabi...

Screenshot 2024-06-25 at 00-12-56 Predictions Match Predictor UEFA EURO 2024 UEFA.com.png

images

Geri
Üst Alt