Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 17.215
- 23.731
- 2.393
Mbappe sakatmış yarın oynamama durumu varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbappe sakatmış yarın oynamama durumu varmış.
Barış alper göreveMbappe sakatmış yarın oynamama durumu varmış.
Sahaya çıkmayan 3 forvetim 1 de defans oyuncum kaldı mbappe olmazsa olmaz...Mbappe sakatmış yarın oynamama durumu varmış.
Bence pickfort olmalıDear Uefa choose pls Bellingham to MOT
Maçi kazandiran golu atan adama verilmeliBence pickfort olmalı![]()

Sahaya çıkmayan 3 forvetim 1 de defans oyuncum kaldı mbappe olmazsa olmaz...
Saat 4'de kapanıyor değişiklik. O saatten önce istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.bellingham yedeklerde oldugu icin 12 puan bosa gitti. Bu lanet oyunun yedeklerini ne zaman oyuna sürebiliyorsun? Sacma sapan bisey yav hic sevmedim.
evetpickford 6 puan almış şimdi yedeklerden kaleci değiştirsem o puan siliniyor mu?
Saat 4'de kapanıyor değişiklik. O saatten önce istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.
maçlar bitip - puanlar hesaplandıktan itibaren sonraki gün maçlar başlayana kadar oyuncu değişikliği yapabilirsinbellingham yedeklerde oldugu icin 12 puan bosa gitti. Bu lanet oyunun yedeklerini ne zaman oyuna sürebiliyorsun? Sacma sapan bisey yav hic sevmedim.
16:00 dan önce evet - 2 maç arasında falan yapamıyorsun - ilk maç başlayana kadar o günün maçları için kadronCumartesi günü Bellingham'i sahaya sürmek istedim olmadi. Yani her gün sadece 16:00'dan önce mi oluyor? Saat kaca kadar?