# Evgen Khacheridi

_____________Muslera______________
____Semih___Khacheridi___Serdar____
Linnes____Tolga____Badou____XXXXX
____Garry___Mandzukic___Bruma____ Cenk,Ahmet,Koray,Carole,Yasin,Josue,XXX,Sinan,Eren,
Tudor hocamın vizyon kadrosu olucak

Boylu poslu tecrübeli stoper

Tam 3-4-3'ün merkez stoper'i yav :o

Hani başka hiç transfer yapılmasa bile

Serdar-Khacheridi-Ahmet tandemi bile bayağı iyi olur

Boylu poslu tecrübeli stoper

Tam 3-4-3'ün merkez stoper'i yav :o

Hani başka hiç transfer yapılmasa bile

Serdar-Khacheridi-Ahmet tandemi bile bayağı iyi olur

Ben yetersiz olabilir diye düşünüyorum , hem bu sakatlık geçmişi ile Serdar biraz soru işareti bende isterim oynasın ama kötü kazık yedik gibi duruyor ; dün Hayri'nin önerdiği çocuğu alabiliriz gerçekten muazzam duruyor hemde bedelsiz , diğer forma içinse Ahmet , Serdar , Koray kapışsın.

Ben yetersiz olabilir diye düşünüyorum , hem bu sakatlık geçmişi ile Serdar biraz soru işareti bende isterim oynasın ama kötü kazık yedik gibi duruyor ; dün Hayri'nin önerdiği çocuğu alabiliriz gerçekten muazzam duruyor hemde bedelsiz , diğer forma içinse Ahmet , Serdar , Koray kapışsın.

Abdennour-Khacheridi-Ahmet olabilir reis belki

Hübner-Khacheridi-Serdar olabilir

Koray-Khacheridi-Jullien olabilir reis

Hani Abdennour-Khacheridi-Ahmet veya Serdar sağlam olabilir reis

Kötü kazık yedik gibi durmuyor.Bildiğin kazık yedik.Hamitten sonra o kazık ne şekilde çıkacak bilmiyoruz.Düşündükçe deliriyorum sakat bir oyuncuya 4.5m dolar üste 3 oyuncu verdik.3 oyuncunun sözleşmesini fesh etsen gene o kadar tutmazdı.Bu tarz transferleri düşündükçe yağlı suratı duvardan duvara vurasım geliyor.Elin adamı o paraya kadro kurar biz sakat adam alırız.Hadi sakat olsa bile desek ki ismi var faydalı olabilir öyle birşeyde değil.Bildiğin anadolu topçusu

Gerçekten şimdi düşündümde

Abdennour-Khacheridi-Ahmet harika olabilir defans için ...

Abdenneour zor transfer olmazmı sence renkdaşım. Bence Corluka için şartlar zorlanmalı.

Corluka reis Khacheridi gelmeyecekse kesin ortaya alınabiliecek bir stoper

Ama Corluka-Khacheridi-Ahmet tandemi hem çok hantal olur hemde Galatasaray defansında en az 1 tane ayağı düzgün seri adam olması lazım bence

Aymen Abdennour çok fazla oynamıyor bu yıl hem reis

Ched-Hakan-koray-Semih filan gönderilsin bir Abdennour parası çıkar elbet ...

Corluka reis Khacheridi gelmeyecekse kesin ortaya alınabiliecek bir stoper

Ama Corluka-Khacheridi-Ahmet tandemi hem çok hantal olur hemde Galatasaray defansında en az 1 tane ayağı düzgün seri adam olması lazım bence

Aymen Abdennour çok fazla oynamıyor bu yıl hem reis

Ched-Hakan-koray-Semih filan gönderilsin bir Abdennour parası çıkar elbet ...

Hantallık mevzusunu unutmuşum orda haklısın renk.

Kötü kazık yedik gibi durmuyor.Bildiğin kazık yedik.Hamitten sonra o kazık ne şekilde çıkacak bilmiyoruz.Düşündükçe deliriyorum sakat bir oyuncuya 4.5m dolar üste 3 oyuncu verdik.3 oyuncunun sözleşmesini fesh etsen gene o kadar tutmazdı.Bu tarz transferleri düşündükçe yağlı suratı duvardan duvara vurasım geliyor.Elin adamı o paraya kadro kurar biz sakat adam alırız.Hadi sakat olsa bile desek ki ismi var faydalı olabilir öyle birşeyde değil.Bildiğin anadolu topçusu

Benim tahminim zaten o fesih bedelleri içinde olduğu için rakam bu kadar şişti.

3 Mn €'ya falan tekabül ediyor normal şartlarda , maaş farkı falan olarak da yedirilmiş olabilir o üç isme en azından 1.5 Mn €.

Umarım yüzümü kara çıkarır sakatlanmaz ve formayı alır.

Benim tahminim zaten o fesih bedelleri içinde olduğu için rakam bu kadar şişti.

3 Mn €'ya falan tekabül ediyor normal şartlarda , maaş farkı falan olarak da yedirilmiş olabilir o üç isme en azından 1.5 Mn €.

Umarım yüzümü kara çıkarır sakatlanmaz ve formayı alır.

Umarım formanın hakkını veren oyuncunun her zaman arkasında durur taraftar ama böyle devam ederse işi zor.

Geri
Üst Alt