- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Stoper olarak demedim. Top teknigi, topla ileri cikislari falan Semihe, Ahmete göre falan cok daha iyiKaç maçta stoper oynadıda elimizdekilerden iyi olduğu kanaatine vardın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoper olarak demedim. Top teknigi, topla ileri cikislari falan Semihe, Ahmete göre falan cok daha iyiKaç maçta stoper oynadıda elimizdekilerden iyi olduğu kanaatine vardın
Boylu poslu tecrübeli stoper
Tam 3-4-3'ün merkez stoper'i yav
Hani başka hiç transfer yapılmasa bile
Serdar-Khacheridi-Ahmet tandemi bile bayağı iyi olur
Ben yetersiz olabilir diye düşünüyorum , hem bu sakatlık geçmişi ile Serdar biraz soru işareti bende isterim oynasın ama kötü kazık yedik gibi duruyor ; dün Hayri'nin önerdiği çocuğu alabiliriz gerçekten muazzam duruyor hemde bedelsiz , diğer forma içinse Ahmet , Serdar , Koray kapışsın.
Ben yetersiz olabilir diye düşünüyorum , hem bu sakatlık geçmişi ile Serdar biraz soru işareti bende isterim oynasın ama kötü kazık yedik gibi duruyor ; dün Hayri'nin önerdiği çocuğu alabiliriz gerçekten muazzam duruyor hemde bedelsiz , diğer forma içinse Ahmet , Serdar , Koray kapışsın.
boy var fizik var aradığımız herşey var.
Gerçekten şimdi düşündümde
Abdennour-Khacheridi-Ahmet harika olabilir defans için ...
Abdenneour zor transfer olmazmı sence renkdaşım. Bence Corluka için şartlar zorlanmalı.
Corluka reis Khacheridi gelmeyecekse kesin ortaya alınabiliecek bir stoper
Ama Corluka-Khacheridi-Ahmet tandemi hem çok hantal olur hemde Galatasaray defansında en az 1 tane ayağı düzgün seri adam olması lazım bence
Aymen Abdennour çok fazla oynamıyor bu yıl hem reis
Ched-Hakan-koray-Semih filan gönderilsin bir Abdennour parası çıkar elbet ...
Hantallık mevzusunu unutmuşum orda haklısın renk.
Belki Christopher Jullien olabilir reis bak o bana göre bayağı iyi bir stoper hızlıda bayağı 1.96 boyuna rağmen
Kötü kazık yedik gibi durmuyor.Bildiğin kazık yedik.Hamitten sonra o kazık ne şekilde çıkacak bilmiyoruz.Düşündükçe deliriyorum sakat bir oyuncuya 4.5m dolar üste 3 oyuncu verdik.3 oyuncunun sözleşmesini fesh etsen gene o kadar tutmazdı.Bu tarz transferleri düşündükçe yağlı suratı duvardan duvara vurasım geliyor.Elin adamı o paraya kadro kurar biz sakat adam alırız.Hadi sakat olsa bile desek ki ismi var faydalı olabilir öyle birşeyde değil.Bildiğin anadolu topçusu
Abdennour-Khacheridi-Ahmet olabilir reis belki
Hübner-Khacheridi-Serdar olabilir
Koray-Khacheridi-Jullien olabilir reis
Hani Abdennour-Khacheridi-Ahmet veya Serdar sağlam olabilir reis
Figal'i izle derim bende izleyeceğim ilk fırsatta.
Benim tahminim zaten o fesih bedelleri içinde olduğu için rakam bu kadar şişti.
3 Mn €'ya falan tekabül ediyor normal şartlarda , maaş farkı falan olarak da yedirilmiş olabilir o üç isme en azından 1.5 Mn €.
Umarım yüzümü kara çıkarır sakatlanmaz ve formayı alır.
Hrvat takım arkadaşı gelse keşke