- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
burak oynarsa niye atamasin gol? golü atip herkesi susturur kral.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya gol atamazlarsa?![]()
ne golu
burak oynarsa niye atamasin gol? golü atip herkesi susturur kral.
Sizce stadda abes olurmu?
Valla heves kırmak gibi olmasın ama evlilik teklifi özel ve duyguların yoğun olduğu bir andır. Başında sonunda özel bir an paylaşmadan biraz tuhaf kaçacaktır. Ha tabii müstakbel eşinizi tanımıyorum derseniz çok fanatik taraftar o ayrı. Bence ne olursa olsun tahmin ettiğiniz duygu yoğunluğu eksik kalacak sadece şaşıracaktır.
Ama buna ciddi efor ve para harcamak yerine hem daha basit hem daha hoşuna gidecek şeyler bulunabilir.
Valla heves kırmak gibi olmasın ama evlilik teklifi özel ve duyguların yoğun olduğu bir andır. Başında sonunda özel bir an paylaşmadan biraz tuhaf kaçacaktır. Ha tabii müstakbel eşinizi tanımıyorum derseniz çok fanatik taraftar o ayrı. Bence ne olursa olsun tahmin ettiğiniz duygu yoğunluğu eksik kalacak sadece şaşıracaktır.
Ama buna ciddi efor ve para harcamak yerine hem daha basit hem daha hoşuna gidecek şeyler bulunabilir.
![]()
bu gibi bisey olsa diyorum.. sizce nasil olur? bide bunca millet insan icinde abes olurmu sizce? ben karar veremedim de..
Hiç üşenmiyorsun değil mi?![]()
Uzun yazmak mıHiç zor gelmiyor açıkçası, okulda da çok hızlı ve çabuk yapardım ödevleri yazdıkça aklıma birşeyler gelir her zaman, umarım okunuyordur da boşa gitmiyordur
![]()
Biletlerimizi ayarlarsan GSC olarak gider pankart açarız veyahut kareografi de olur.Sen sec
klasik olur bence golden sonra formalarını çıkarıp tayfun seninle evlenmek istiyor tshirtünü görsek nasıl olur
Ya gol atamazlarsa?![]()