Evlenme Teklifi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak oynarsa niye atamasin gol? golü atip herkesi susturur kral.

Miladi doldu artık bu şeyin. İlk başlarda güzeldi ama üstüste yapılınca sıktı gerçekten.

# tapatalk #

Sizce stadda abes olurmu?

Valla heves kırmak gibi olmasın ama evlilik teklifi özel ve duyguların yoğun olduğu bir andır. Başında sonunda özel bir an paylaşmadan biraz tuhaf kaçacaktır. Ha tabii müstakbel eşinizi tanımıyorum derseniz çok fanatik taraftar o ayrı. Bence ne olursa olsun tahmin ettiğiniz duygu yoğunluğu eksik kalacak sadece şaşıracaktır.

Ama buna ciddi efor ve para harcamak yerine hem daha basit hem daha hoşuna gidecek şeyler bulunabilir.

28579_3.jpg

bu gibi bisey olsa diyorum.. sizce nasil olur? bide bunca millet insan icinde abes olurmu sizce? ben karar veremedim de..

Kız arkadaşın hoşlanıyorsa yap yoksa hakatten eskidi organizasyon şirketlerine danış makul bir ücrete güzel bir teklif yapabilirsin

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla heves kırmak gibi olmasın ama evlilik teklifi özel ve duyguların yoğun olduğu bir andır. Başında sonunda özel bir an paylaşmadan biraz tuhaf kaçacaktır. Ha tabii müstakbel eşinizi tanımıyorum derseniz çok fanatik taraftar o ayrı. Bence ne olursa olsun tahmin ettiğiniz duygu yoğunluğu eksik kalacak sadece şaşıracaktır.

Ama buna ciddi efor ve para harcamak yerine hem daha basit hem daha hoşuna gidecek şeyler bulunabilir.

Hiç üşenmiyorsun değil mi? :D

Mactan önce dedigin gibi basbasa özel ve duygusal bi evlenme teklifi ederim, ardindan maca gider ordada öyle bi pankart görse nasil olur ?

Iki kez teklif etmis olurum ama dimi :/

Ya tanımayan insanların önerilerini de çok ciddiye almayın bu öneri dahil :D Sonuçta insan cinsi milyon çeşit. Neyi sevip hoşlanacağını en iyi siz bilirsiniz.

BENCE stad olayı bay saçma ve işi basitleştiriyor. Hem de ciddi efor harcamak lazım. Ama ben tanıyorum sevgilimi kardeşim hoşuna gider derseniz bambaşka bir durum tabii.

Kararsızsan pankart işine girme :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya hiç mi fikrin yok, al ufak süs mumlarından yığ salondaki eşyaları bir uca, kaldır halıları, yere diz ismi kısaysa ismini yaz uzunsa kalp çiz falan. Yak mumları, ver müziği hele sizin için özel br şarkı vs varsa. Aç şarabı, mum ışığı ile çizdiğin kalbin ortasında dansederken yap teklifi.

Ucuz check

Etkili check

Kolay check

Psikolojik olarak insanlar filmler ve romanlarda gördükleri şeyleri yaşamak ister ve özenirler. Bunlar gerçek olunca o film veya romanlardaki diğer olağan üstü şartların da gerçek olacağını düşünüp normalin üstünde heyecan ve mutluluk hormonları salgılarlar. Bunları sunmak da zor değil.

Valla cok romantik biri olmadigim icin benden gelen her türlü emek harcanan organizasyona sasirir ve mutlu olur cabamdan dolayi. Kafami yorup ugrastigim onu evlenme teklifinden daha cok mutlu edecektir. Ha surda düzeltme yapiym..

Kendisiyle nisanliyim 4-5 senedir. 18 yasindayken kendisine 10 Euroluk kolyeyle önünde diz cökerek evlenme teklifi etmistim nisanimizdan önce.

Ve bu Mayis nikahimiz olcak. Yani kendisi zaten evlencek benimle ve EVET cevabini vermis. Sadece bana bikere demisti, bana bidaha evlenme teklifi etsene diye. Kadin milleti iste.. duygulari tazelemek istiyor.

Kac kisinin biletini ayarliycam? Hemen basladi bazilari firsatciliga. Elbette yardimi olan tayfaya yahut kisilere payini verecem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt