evli renktaşların forumda yaşadığı sıkıntılar

Şerefe başkan. Şunu anladım bekar olmak en güzeli heleki bu zamanda. stres hersey gitti sadece özlem kaldi. Bugün aylar sonra aradi içim bi kötü oldu. En zor olanı bu yoksa bekarlık 10 numara
Bir erkeğin en iyi dostu başka bir erkektir.

Dostluktan bahsediyorum, lafı oraya buraya çekmeyin.

Evlilik ve kadından size yoldaş olacak o olacak bu olacak diye çok şey beklemeyin.

Çocuklarınızın annesini seçin, mesele bu.

Çocuk, o işte muhteşem bir şey ve bunun için evlenmeniz lazım

Çıkmaz yola göz göre göre girmek hemde işin aceleyken

Aha evlilik budur

Evlilik ve kadından size yoldaş olacak o olacak bu olacak diye çok şey beklemeyin.

Aha evlilik budur
Lezbiyense de iyi dost olabiliyor..

Aha evlilik budur
2017 de annemi kaybetmeden 2 gun önce sevgilim yani eşim olan kadını annem İstanbula ugurlamisti. Annem 2 gün sonra vefat etti ve eşim anında antalyaya geri geldi. 5 gün boyunca uyumadan kosturdu. Dedim ki Aykut ne kadınlar geldi geçti ama işte evleneceğin kadın bu ! Evlendim hersey güzeldi ama heykeltıraş olması sebebi ile yurtdiisi olması sebebi herseyi bozdu. O para kazanması gerekiyordu cunku tek maaşla geçinmek kolay olmuyor. Ama işte hersey de para olmuyor. Bosanmadan önce 8 ay bekar kalarak staj yaptım. Bekarlığa kendimi alıştırdım. Su anda yalnizim ama daha mutluyum. Ama eski eşimin hakkını hic bir zaman ödeyemem

2017 de annemi kaybetmeden 2 gun önce sevgilim yani eşim olan kadını annem İstanbula ugurlamisti. Annem 2 gün sonra vefat etti ve eşim anında antalyaya geri geldi. 5 gün boyunca uyumadan kosturdu. Dedim ki Aykut ne kadınlar geldi geçti ama işte evleneceğin kadın bu ! Evlendim hersey güzeldi ama heykeltıraş olması sebebi ile yurtdiisi olması sebebi herseyi bozdu. O para kazanması gerekiyordu cunku tek maaşla geçinmek kolay olmuyor. Ama işte hersey de para olmuyor. Bosanmadan önce 8 ay bekar kalarak staj yaptım. Bekarlığa kendimi alıştırdım. Su anda yalnizim ama daha mutluyum. Ama eski eşimin hakkını hic bir zaman ödeyemem
Garip konuşabilirim şimdi

Hayatın amacı mutlu olmak değil, zevk alacağın herşeyin tatmin olması ve yola devam etmek değil, zevklerin hepsini bir kenara bırakabilip, hem kendin hemde başkaları için yola devam edebilmek.

Benim forumda yaşadığım tek sıkıntı telefonun sürekli elimde olması. En fazla çocuklarla hiç ilgilenmiyorsun bırak artık şu telefonu oluyor.

Geri
Üst Alt