- 10 Haziran 2019
- 10.016
- 8.578
- 873
Evlatlık mısın? Yoksa annen ile üvey baban, baban ile üvey annen ayrılıp, üvey annen ile üvey baban mı evlendi?Boşandım ben kanka şimdi üvey annem ve üvey babamla kalıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlatlık mısın? Yoksa annen ile üvey baban, baban ile üvey annen ayrılıp, üvey annen ile üvey baban mı evlendi?Boşandım ben kanka şimdi üvey annem ve üvey babamla kalıyorum.
Ipler yengelerin eline geçmiş. Sen ıbrahim ve onur geçmiş olsun. Bu mapusluk çok zor.Hanım yanımdayken zaten neden foruma gireyim? Genelde girmem zaten eşimle sohbet, muhabbet ederim.
Ha diyelim ki girdim. 1-2 defa da yaşadım zaten. Doruk’un paylaştığı bir hatun fotosu görmüştü. “Bu ne ya böyle, Galatasaray/Futbol forumu değil mi burası?” dedi. Ben de “evet futbol forumu ama 1-2 hırbo sçama sapan bir şey paylaştı diye takımı takip mi etmeyeyim? Zaten adminler böyle uygunsuz şeyler paylaşanları forumdan atıyor” demiştim.
Bu vesileyle g*tü kurtarmak için Doruk kardeşime “hırbo” dediğim için kendisinden af diliyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilemedik reis.Piknikte vakit geçirsen boşanmak zorunda kalmazdin
Bir hafta annem ve yeni eşiyle bir haftada babamlarda kalıyorumEvlatlık mısın? Yoksa annen ile üvey baban, baban ile üvey annen ayrılıp, üvey annen ile üvey baban mı evlendi?
Utandım, kırıldımgör dayı yıllarca kime arka çıktı yeğenin!! ilk fırsatta kılıbıklık akar oldu paçalardan
Psiko, bizden başka erkek tanıdığın var mı?
Onu anladık zaten olm, etrafında erkekte mi yok, burada ki saf, mütevazi, iyi niyetli, altın kalpli renktaşlarımın yazdıkları paylaştıkları göze batıyor.Hanimdan başka dişi tanimama imkan var mi diye sor abi
Tahir beyin isminin basina +18 ibaresi koyalim+18 fotoğraf yüklendiği an konu kenarına 18 ibaresi otomatik çıksın. @Erman Türker böyle bir yazılım geliştirebilir. Tag'ına teknik ekip yazmışlar görelim hünerini.
efkariniz yuzunuzden okunuyor Aykut Bey2018 de evlendim bu sene ocak da bosandim. Eşim heykeltrasti ve sürekli yurtdisi işine gidiyordu çok güzel para kazanıyordu ama hersey para olmuyor malesef. İnsan eşini yanında istiyor. Sorunsuz ayrıldık hatta gule oynaya ayrıldık ama bazen özlüyorum. Efkarlandım bugünde eski eşim için içiyorum
Onu anladık zaten olm, etrafında erkekte mi yok, burada ki saf, mütevazi, iyi niyetli, altın kalpli renktaşlarımın yazdıkları paylaştıkları göze batıyor.
Millet neler yapıyor ya
Olmuyor
Kadehleri çarpıştırdık varsayıyorum2018 de evlendim bu sene ocak da bosandim. Eşim heykeltrasti ve sürekli yurtdisi işine gidiyordu çok güzel para kazanıyordu ama hersey para olmuyor malesef. İnsan eşini yanında istiyor. Sorunsuz ayrıldık hatta gule oynaya ayrıldık ama bazen özlüyorum. Efkarlandım bugünde eski eşim için içiyorum
Devam et, göğüslerinden süt gelmeye başladı mı olmuşsun demektir.Dayım var abi. Her cuma günü cuma mesaji yollar. Onun dışında işten eve işte
eyşan müziği eşliğinde okudum2018 de evlendim bu sene ocak da bosandim. Eşim heykeltrasti ve sürekli yurtdisi işine gidiyordu çok güzel para kazanıyordu ama hersey para olmuyor malesef. İnsan eşini yanında istiyor. Sorunsuz ayrıldık hatta gule oynaya ayrıldık ama bazen özlüyorum. Efkarlandım bugünde eski eşim için içiyorum
Kaç yıldır evlisin reisKadehleri çarpıştırdık varsayıyorum
Bende hala beraber olduğumuz için içiyorum
Neden farklı sonuç aynı
Şerefe başkan. Şunu anladım bekar olmak en güzeli heleki bu zamanda. stres hersey gitti sadece özlem kaldi. Bugün aylar sonra aradi içim bi kötü oldu. En zor olanı bu yoksa bekarlık 10 numaraKadehleri çarpıştırdık varsayıyorum
Bende hala beraber olduğumuz için içiyorum
Neden farklı sonuç aynı