evli renktaşların forumda yaşadığı sıkıntılar

Hanım yanımdayken zaten neden foruma gireyim? Genelde girmem zaten eşimle sohbet, muhabbet ederim.

Ha diyelim ki girdim. 1-2 defa da yaşadım zaten. Doruk’un paylaştığı bir hatun fotosu görmüştü. “Bu ne ya böyle, Galatasaray/Futbol forumu değil mi burası?” dedi. Ben de “evet futbol forumu ama 1-2 hırbo sçama sapan bir şey paylaştı diye takımı takip mi etmeyeyim? Zaten adminler böyle uygunsuz şeyler paylaşanları forumdan atıyor” demiştim.

Bu vesileyle g*tü kurtarmak için Doruk kardeşime “hırbo” dediğim için kendisinden af diliyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ipler yengelerin eline geçmiş. Sen ıbrahim ve onur geçmiş olsun. Bu mapusluk çok zor.

2018 de evlendim bu sene ocak da bosandim. Eşim heykeltrasti ve sürekli yurtdisi işine gidiyordu çok güzel para kazanıyordu ama hersey para olmuyor malesef. İnsan eşini yanında istiyor. Sorunsuz ayrıldık hatta gule oynaya ayrıldık ama bazen özlüyorum. Efkarlandım bugünde eski eşim için içiyorum

ibrahim bey, bize kısıtlama getireceğinize evinizde ipleri almayı deneyin mesela.

1661632806257.webp

2018 de evlendim bu sene ocak da bosandim. Eşim heykeltrasti ve sürekli yurtdisi işine gidiyordu çok güzel para kazanıyordu ama hersey para olmuyor malesef. İnsan eşini yanında istiyor. Sorunsuz ayrıldık hatta gule oynaya ayrıldık ama bazen özlüyorum. Efkarlandım bugünde eski eşim için içiyorum
efkariniz yuzunuzden okunuyor Aykut Bey

1661632929251.webp

Kadehleri çarpıştırdık varsayıyorum

Bende hala beraber olduğumuz için içiyorum

Neden farklı sonuç aynı

eyşan müziği eşliğinde okudum

Kadehleri çarpıştırdık varsayıyorum

Bende hala beraber olduğumuz için içiyorum

Neden farklı sonuç aynı
Şerefe başkan. Şunu anladım bekar olmak en güzeli heleki bu zamanda. stres hersey gitti sadece özlem kaldi. Bugün aylar sonra aradi içim bi kötü oldu. En zor olanı bu yoksa bekarlık 10 numara

Geri
Üst Alt