Eyvah Eyvah! Kimlik Bilgilerimiz İnternette Geziyor!

site hala kabak gibi ortada tc kimlik numarasını bildiğiniz birinin kapı numarasına kadar doğum tarihine kadar görebiliyorsunuz ve hala site çalışıyor şaka gibi !! gerçi site kapatılsa da her şeyimiz ortaya döküldü artık iyice paronayak gibi gölgemizden tırsarak yaşayacağız

site hala kabak gibi ortada tc kimlik numarasını bildiğiniz birinin kapı numarasına kadar doğum tarihine kadar görebiliyorsunuz ve hala site çalışıyor şaka gibi !! gerçi site kapatılsa da her şeyimiz ortaya döküldü artık iyice paronayak gibi gölgemizden tırsarak yaşayacağız
Tek isim soy isim yetiyor ben denedim bizim bütün akrabalar çıktı

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Hayriye cundulun adresi ver çükrü

Sent from my iPhone using Tapatalk

sukruyu buldum

a3plLO.png

Tek isim soy isim yetiyor ben denedim bizim bütün akrabalar çıktı

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk
ismi orijinal olanların yani çok fazla kullanılmayanların kabak gibi tc ye gerek kalmadan çıkıyor ama ismi çok kullanılan bir isimse mesela Ahmet gibi o zaman sadece ilk 30 tane çıkıyor ismi çok kullanılmayanlar daha çok risk altında ama tc sini birinin biliyorsanız sitede kapı numarasına kadar görüyorsunuz !!

Tamam bu sitede virus var diyelim veri tabani ortalikta geziyor.

Virüs falan hikaye, cookie leri temizlemekte fayda var sadece. Bir de bence kimlik no yerine ad soyad ile arama yapmakta yarar var.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce haberleri izledim sinirlerim bir kez daha tavan yaptı bir de pişkin pişkin ev adresim görünüyor buyursunlar çay içmeye gelsinler diyor devlet büyüklerimiz. Binlerce koruması olanlar böyle rahat zaten de 40 milyon insanın herkesin koruması yok, belalısı var, kanlısı var, eski eşi var. Gülerken keşke biraz olayın vahametini kavrayabilseniz. Ama sizlik bir şey yok nasılsa paralel der başınızdan savarsınız zarar görmezsiniz orada fazladan biraz kadın öldürülmüş çok önemli mi

Bu mevzu ayrı bir skandal, bu yaşanan kepazelikten sonra sözde bu ülkenin politikacılarının tutumu ayrı bir skandal. Ülkenin neresinden tutsan elinde kalıyor.

artık sadece anne kızlık soyadı güvenlik sağlamaya yeterli değil mutlaka cüzdan seri nosunun son iki rakamı gibi yeni bir güvenlik duvarı daha işlemlerde sorulmalı hem de en kısa sürede !! hatta mümkünse en son ödediğimiz herhangi bir faturanın tutarının sorulması da iyi bir güvenlik sağlayabilir bunun için kurumların bu bilgileri görmesini sağlayacak altyapı acil sağlanmalı !! tabi yetkililer bunu konuyu ciddiye alırsa :mad:

Artik her yer nufus cuzdanin gercegini ister artik bilgiler dagildi yapacak birsey yok. Herkesde veri tabaninin kopyasi var.

Geri
Üst Alt