Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
Aga biz bu cavolarin anasina kotu bi soz mi ettik bize boyle davraniyorlar
Rengo yaş genç galiba 2000 Uefa cup yarı final öncesi 2 İngiliz holigan bıçaklanmışti oradan geliyor bu davarlarin kuyruk acısı
Aga biz bu cavolarin anasina kotu bi soz mi ettik bize boyle davraniyorlar
Bu Semih beni şok ediyor ikidir.Rengo yaş genç galiba 2000 Uefa cup yarı final öncesi 2 İngiliz holigan bıçaklanmışti oradan geliyor bu davarlarin kuyruk acısı
Yas cok genc degil ama cocuklik yillarimda oldugum icin pek hatirlamiyorum Net olarak sadece final macini hatirliyorumRengo yaş genç galiba 2000 Uefa cup yarı final öncesi 2 İngiliz holigan bıçaklanmışti oradan geliyor bu davarlarin kuyruk acısı
Adminim bilmemek degil ogrenmemek ayipBu Semih beni şok ediyor ikidir.
87 sonrası toparladığımızı da bilmiyordu
27.5Semih kaç yaşındasın babyboy
Galatasarayliydim ama hatirlamiyorum net yaw Bi Arsenal macini net hatirliyorum.bide Realmadrid macinda Jardelin attigi golle super cupu aldigimizi hatirliyorum Leeds olaylarini hatirlamiyorumSemih küçükken hangi takımlıydın lan doğru söyle
FB'li miydin rengoGalatasarayliydim ama hatirlamiyorum net yaw Bi Arsenal macini net hatirliyorum.bide Realmadrid macinda Jardelin attigi golle super cupu aldigimizi hatirliyorum Leeds olaylarini hatirlamiyorum
Kucukken bizi yendikleri maclardan sonra fenerli olmak istedim denedim ama olmadi kalbim Galatasaray icin attiFB'li miydin rengo
Almanya'ya güvendik ama kuponu Pandev kurtardıPandev bizden gideli 15 sene oldu halen gol atiyor herif
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi