# Fabricio Coloccini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Fabricio Coloccini

Emre derken kastettiğin Emre Güngör'se ben onu Coloccini'ye fazlasıyla tercih ederim,sağlam ve formunu yakalamış bir Emre bana kalırsa Türkiye'nin en iyi stoperidir.

Kastettigim emre aşıktı,emre g.çok severim özeliklede 2 sene önce performansına hayran kalmıştım ama geçtigimiz sezon yaşadıgı sakatlıklar bana eski emre g. gibi olamıyacagının sinyallerini verdi..

Birde bazı arkadaşlar geriden oyun kurma t.ligde olmaz demiş,ozaman 4-3-3 ü unutun,çünkü bu dizilimde stoperlerin baya etkisi var yoksa bi işe yaramaz,ve 4-5-1 oynamaya devam ederiz...

İlla oyun kursun değil amaç, yeterki ayağa pas yapabilsin 10 metre yanındaki adama atmak yerine en ufak bir preste dağlara taşlara vurmasın. Zaten asıl korku bu yetenekten uzak olan Servetle Gökhanın bir arada oynaması Emrenin sakatlık problemlerinden dolayı. Collocini olmasa bile sağlam, hızlı bir adam şart. Zamanında Servetle ilgili teklifi nazlanmadan kabul etseydik o paraya çok rahat Mensahı alırdık.

Takımda 4 tane milli stoper varken, hala stoper alınacağını mı düşünüyorsunuz?

4 tane stoper var da,Emre A. 90 dakikayıa ancak 2 maç üstüste kaldırabilir,EmreG. zaten sorunlu,her an yine sakatlık yaşayabilir.Geriye kaldı Servet ve Gökhan.Keza Gökhan da EmreG. gibi,her an sakatlanmaya meyilli.

Ve kaldı ki,Servet-Gökhan ikilisinin hiç iyi bir ikili olacağını düşünmüyorum ben.Türkiye için sorun olmaz belki ama Avrupa'da özellikle hızlı ve kontratak yapan takımlara karşı bu stoperlerle zorlanırız.Bize Servet'in yanına EmreG.'ün tarzında hızlı,çevik ve toplara çabuk müdahele eden tecrübeli bir oyuncu lazım bana kalırsa.

Ama alınmassa da çok sorun olmaz orası da ayrı mevzu.Belki Rijkaard Murat Akça'yı,Semih'i falan kullanmayı da düşünebilir.:)

Ben de artık stoper transferi yapılmayacağını düşünüyorum, ama söz konusu Haldun Bey ise ne yapacağı önceden kestirilemiyor..

4 tane stoper var da,Emre A. 90 dakikayıa ancak 2 maç üstüste kaldırabilir,EmreG. zaten sorunlu,her an yine sakatlık yaşayabilir.Geriye kaldı Servet ve Gökhan.Keza Gökhan da EmreG. gibi,her an sakatlanmaya meyilli.

Ve kaldı ki,Servet-Gökhan ikilisinin hiç iyi bir ikili olacağını düşünmüyorum ben.Türkiye için sorun olmaz belki ama Avrupa'da özellikle hızlı ve kontratak yapan takımlara karşı bu stoperlerle zorlanırız.Bize Servet'in yanına EmreG.'ün tarzında hızlı,çevik ve toplara çabuk müdahele eden tecrübeli bir oyuncu lazım bana kalırsa.

Ama alınmassa da çok sorun olmaz orası da ayrı mevzu.Belki Rijkaard Murat Akça'yı,Semih'i falan kullanmayı da düşünebilir.:)

sakatlıkllar konusunda geçen seneki gibi olmayabilir bütün sağlık ekibi değişti, ancak servet zan 2lisinin ağır kalacağı yönündeki düşüncelerine katılıyorum...

Açıkçası elden 1-2 stoper çıkarmadan bir tane daha almanın mantıksız olacağını düşünüyorum. Bence de stoper alınmazsa çok sorun yaşamayız.

Dediklerin doğru ama Emre aşık 30 maç bile 90 dk yı kaldırabilir,kaldırmıştır da.Fizik olarak emre aşık hiçbir zaman düşüşte olmamaıştır :p Sakatlanmamıştır da.Çok güçlü emre

O 4 stoperin hiçbiri dediğiniz gibi ayağa pas atamıyor ama. :)

Stoper transferi yapılmıyıcak.

bu konuyuda artık gereksiz yere yukarı çekmeyin

4 stoperimiz var ama;

emre aşık: yaşı ilerledi artık. kendine ne kadar iyi baksa da fiziki bir düşüş elbette var. 5-6 maç üstüste oynadığında bu görülüyor, hata yapma oranı artıyor.

emre güngör: sağlam bir emre bu takımın önemli oyuncularındandır ama hazırlık maçlarında hazır göremedim doğrusu. sakatlığın fiziki ve psikolojik etkilerini tamamen üstünden atması tekrar form tutması gerekiyor. ayrıca tekrar sakatlanma riski yüksek bir oyuncu.

gökhan zan: herkes için bir soru işareti şimdilik. servet gibi bir çıkış yakalayabilir ama buna güvenilmemeli. ayrıca yine saktlanma riski yüksek bir oyuncu.

servet: tek sağlam ve güvenilir stoperimiz diyebiliriz ama o da uzun bir sakatlıktan çıktı. ben form tutacağına inanıyorum. umarım kafa olarak kendisini toparlar, fransa'da kalmamıştır aklı.

açıkcas bence bir stoper daha iyi olur. ben bu oyunculara güvenemiyorum. servet'in yanında oynayacak hızlı bir stoper alınmalı bence. eğer transfer olursa emre aşık o zaman gönderilebilir.

4 stoperimiz var ama;

emre aşık: yaşı ilerledi artık. kendine ne kadar iyi baksa da fiziki bir düşüş elbette var. 5-6 maç üstüste oynadığında bu görülüyor, hata yapma oranı artıyor.

emre güngör: sağlam bir emre bu takımın önemli oyuncularındandır ama hazırlık maçlarında hazır göremedim doğrusu. sakatlığın fiziki ve psikolojik etkilerini tamamen üstünden atması tekrar form tutması gerekiyor. ayrıca tekrar sakatlanma riski yüksek bir oyuncu.

gökhan zan: herkes için bir soru işareti şimdilik. servet gibi bir çıkış yakalayabilir ama buna güvenilmemeli. ayrıca yine saktlanma riski yüksek bir oyuncu.

servet: tek sağlam ve güvenilir stoperimiz diyebiliriz ama o da uzun bir sakatlıktan çıktı. ben form tutacağına inanıyorum. umarım kafa olarak kendisini toparlar, fransa'da kalmamıştır aklı.

açıkcas bence bir stoper daha iyi olur. ben bu oyunculara güvenemiyorum. servet'in yanında oynayacak hızlı bir stoper alınmalı bence. eğer transfer olursa emre aşık o zaman gönderilebilir.

Diğer bir deyişle, bu sezon Gökhan-Servet ikilisiyle başlayıp, yine Emre Aşık-Semih ikilisiyle bitebilir, gibi birşey diyorsun. :D Doğrudur, olabilir tabii.

Ama ne olursa olsun 4 tane milli stoperimiz var. Boru değil bu. Bir bakalım. Zaten olmazsa lig arasında bir stoper alınır.

4 stoperimiz var ama;

dediklerine ek olarak;

e güngör %100 sağlam ve verimli oynadığı sürece bu takımın vazgeçilmezi olur...

e.aşık ın bjk maçında yaptığı hayatı hepimiz gördük, topa taca atacağına ne yaptığını kendide bilmedi ve yusuf denen müsfetteye kaptırdı ve devamında gol yedik... zaten Türk defans adamları için topa taca atmak aşağılık verici sanki... rio ferdinand gibi adamlar direk taca vuruyorlar herhalde bilmiyo oynamayı daha ferdinand...

zan içinde ben çok inançlıyım o kadar yerden yere vuruldu yinede bjk savunmasında en çok forma giyen 2. adam toramandan sonra, çok iyi olacaktır eminim buna...

servet için fazla söze gerek yok inşallah bizde kalır...

Sanki İspanya Milli Takımıyız da az gol yiyoruz Milli takımda Kazımda var İ.Üzülmezde yani adamın futboluna bakmak gerek Milli takım stoperi demek değil G.Zan'ı bu güne kadar izledigimiz maçlarda hiçte iyi bir oyuncu izlenimi vermedi ama tabiki Galatasaray'da nasıl oynar bilmeden pek birşey söylememek gerek

Gökhan'a güvenmek lazım. Transfer delisi olmayın. Stoperden önce sağ bek, orta saha veya santrafor alınması gerekiyor diye bağırıyoruz burada. Ne stoperi...

öncelik kesinlikle sağ bek olmalı:

uğurun durumunu hiçbirimiz bilmiyoruz,sabri desen zaten iptal.

Gökhan'a güvenmek lazım. Transfer delisi olmayın. Stoperden önce sağ bek, orta saha veya santrafor alınması gerekiyor diye bağırıyoruz burada. Ne stoperi...

Gökhana güvenelim de açıkçası Servetle beraber oynama ihtimali beni ürkütüyor. İkisi de pas verme özürlü ve ikisi de anlamsız çıkışlar yapıp olmadık yerde top kaptırıyor. Emre Güngör muhakkak olmalı birinin yanında, ama sakatlık durumunu düşününce o da risk bence, gerekirse Servet satılarak-şart değil 8 milyon- Mensah veya Collocini gibi adam alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt