Fatih Terim, 3 Günde Bir Maç Oynamayı Bahane Edip Lokal Düşünenlere Tepki Gösterdi

Ft hocamızın jest ve mimikleri eskileri andırdı.

Süreç Okan için aynı Tudor dönemi gibi gitmeye başladı. Bir eski Galatasaraylı hocanın Okana laf atması gerek. Hatirlamayanlar için;

Avrupa'da dandik bir takıma elen,
FT bostayken ortaya çıkıp kendini hatırlatsin,
Ligte sağlam giderken yönetimden destek goreme, oyunculardan çatlak sesler başlasın,
İlk Anadolu takımı mağlubiyetinde eski Galatasaraylı Anadolu hocası bizim tdye ikinci sınıf TD*, onun Galatasarayin başında olmasindan utanıyorum desin,
TD gonderilsin*
Dursun kazanacagim diye erken seçim yapıp kaybetsin, *

Yıldızlı maddeler daha gerçekleşmedi. Terim'in agzini sulandiriyordur bizim kadro şuanda.

Fatih Hocam acilen takımın başına geçmeli

Hocaya laf ediyorsan yanıt verir. Zaten adamın içi gidiyor kadronun başına geçmek için. Baksanıza nasıl anlatmış icardi ve Osimhen’i. Sanki kendi takımının oyuncuları gibi.

Kimi alabildik hocanın istediği ? Neden ocağı bekleyelim dedi ?
Gomis'i satıp 2 forvet alacağız diyip forvetsiz kaldığı için olmasın mesela ?
Ya da Gedson'u alacağız diyip sonra Ocak'a bırakan kimdi kendisi mi ?
Bilmiyorum kral ben fatih terim değilim

13. olmuş takımı şampiyon yaptım deyip durursan, hoca da durur mu yapıştırır cevabı.

O nedenle mi kendisi de 15 kişilik takımlar kurup duruyordu.

deniz zorlu gibi bi cimbomlu yok muydu panelde, yapıştırırdı hocama ''tamam'' cevabını.

60 mac oynamayalim diyen yok ki; çok mac oynadigimiz icin oyuncular etkileniyor deniliyor, o da doğru zaten.

Ben gelmeden önce klüp 13.cüydü diyen birisine cevabını vermiş.

Yalı pcine de sokmuş sesi cumhuriyet ve cimbom düşmanı hayinlerden çıkmış

hocam gereken cevabı vermiş. umarım bir gün bu takımın başına başkan olacak geçecek. bizim eften püften bahanelere sığınmayacak kendini kanıtlamış bir sistem hocasına ihtiyacımız var gelecek sezonda.

Geri
Üst Alt