Fatih Terim, 3 Günde Bir Maç Oynamayı Bahane Edip Lokal Düşünenlere Tepki Gösterdi

Avrupanin en büyük takimlarinin hocalari bile cok mac var diye sitem etmiyor mu? Oyuncular zaten bayadir mutsuz senede 60-70 mac yapmaktan.

O kadar cok mac zaten hele sezonun sonuna dogru bence maclarinin seviyesini asya cekiyor.

Fatih Terim büyük takım hocası şu anki kadroya gözünü diktiğine eminim:ddd Bazı hocalar yıldız oyuncuları oynatır bazıları küçük takımlar ve vasat oyuncularla daha iyi ama kısıtlı işler yapar. Terimin hocalığı geçmişte kaldı ama bu kadroyu Okan Buruktan milyon kere iyi oynatır özellikle avrupada.

Benim haftalardır anlatmak istediğimi hocam net şekilde söylemiş, futbolculara bahane üretiyor Okan hoca.
Kötü oynadıklarını bahane hazır "yorgunuz".

bu forum okan buruk düşmanı mı oldu!!

Fatih Terim büyük takım hocası şu anki kadroya gözünü diktiğine eminim:ddd Bazı hocalar yıldız oyuncuları oynatır bazıları küçük takımlar ve vasat oyuncularla daha iyi ama kısıtlı işler yapar. Terimin hocalığı geçmişte kaldı ama bu kadroyu Okan Buruktan milyon kere iyi oynatır özellikle avrupada.
Seri Lemina Nzonzi Falcao'lu takım gibi mi.

Devri kapandı F.Terimin. Niyeti o ise caysın.

Öteki türlü söyledikleri doğru ama samimi olduğunu düşünmüyorum.

hoca her mac aglamiyormuydu 3 günde 1 mac yapiyoruz yoruluyoruz diye? izlerken sok oldum.
Ben de sok oldum. Surekli bu konudan dert yaniyordu. Ayrica 2012-2013 harici lig ve avrupayi beraber goturdugu bir donem hic olmadi hocanin, kalan hepsinde inanilmaz hezimetler yasadik. Okan hocanin en buyuk basarilarindan biri gecen sene cok zorlu bir Avrupa takvimi (Munih, Utd ve Danimarka deplasmani) ve ustune ligde gordugumuz en kafa kafa yarista bizi hic geri dusurmeyisi. FT olsak ligi 5. bitirirdik.

Terim en buyuk efsanemiz, fakat su anki hocaligi Okan hocanin yanina bile yaklasamaz. Malesef ki kendisi TD oldugu yillarda hep kulup icinden birileriyle olan dusmanligi bizi bitirdi. FT adi bile gecmemesi lazim su an. Hele ki sportif direktorluk vs. konusunda asla dusunulmemeli.

Bu arada Okan hoca 3 gunde 1 mactan ziyade neden ertesi gunu bos olan haftada neden 4 gunde 1 oynamiyorum diye sitem etti, ki bu konuda hakli.

280 milyon euroluk kadron olup, paok, Kasımpaşa, rfs, Alanya gibi maçlarda söylenme hakkı yok zaten hocanın. Bu bütçeyle rahatlıkla Avrupa ligi ve Türkiye ligi idare edilir.

Forumu araştırsak ftnin de vardır böyle bir demeci
Aklınla bir yaşa. Şu açıklama düştüğünden beri aklımda bu vardı da zamanım yoktu.

“Yazılılara cevap vermiyorlarmış sözlü olarak da başkana verdikleri cevap değiştiremezlermiş. 6 günde 3 maç oynadık. Elendiğimiz için söylemiyorum. Şimdi 4. güne aldınız. Biz 3. gün deplasmana gittik. Şimdi kimseye sormadan, hiçbir gerekçe göstermeden cuma günü kupayı Perşembe’ye aldım diyorsunuz. Ya diyorsunuz ki ‘Akhisarcım sen çok üzme kendini, perşembe günü sana 4 gün veriyorum’ Halbuki çok önceden alınmış bir karar öyle değil mi?””

Hocanın bugunki sözleri oynayın ya nolcak gibi duruyor ama tabi söz konusu kendi olmayınca…

"Soz konusu Galatasaray ise gerisi teferruattır '' sozunun sahibi, cok sevip zamaninda cok destekledigimiz Terim, aslinda" Soz konusu Terim'in menfaati ise Galatasaray teferruattır" demek istermis megersem. Miladi doldugunun farkinda olmayan insanlarin ulkesiyiz. Bu sekilde iyice gonulden de dusuyorsun. Bahcen ile ilgilen, torun sev.

rotasyonu doğru kullandıktan sonra şu saçmalığın hiçbir önemi yok.

Başta city olmak üzere bazı pl takımları 14-15 oyuncu kullanarak en üst seviyelerde senelerdir 60-65 maç yapıyor.

Biz de bir zahmet 20 kişilik kadroyla ağırlıklı olarak 3.sınıf bir ligde oynadığın sezonda 45 maçı yapalım değil mi ?

Fatih hocaaaam,

3-4 günde bir maç oynamak değil mesele

Amaaan neyse

Yurtdışındaki hocalar bile mevcut tempodan şikayetçi

Avrupa kupasından dönenler resmen dinlenemeden sezona başladılar

İnsan bunlar hocam

Hocam çok demiştir çarşamba pazar zor oluyor diye. Burada muhtemelen Okan Hocama sapladı sürekli 13.lük anlattığı için.
Okan Hocama bir iletişim uzmanı, yaşam koçu ve psikolog şart, çok saçmalıyor son dönemde

Geri
Üst Alt